Kvásek přehled
Lenka Mančíková
„V kvásku jsme dostali velký dar. Množící se energie v podobě kvásku pomáhá zasytit tělo i duši a po celé generace spojuje lidi a rodiny. Jeho síla tkví ve schopnosti zvětšovat se a dále růst. Někdy se jeho síla utlumí, aby pak opět zesílila. Kvásek se v mnohém podobá nám, lidem.“ Kvásek je organická hmota, která vzniká fermentačním procesem, při kterém aktivně působí mouka s vodou. Toto pomalé kvašení je jiné než u droždí. Na rozdíl od droždí při něm vznikají zdraví prospěšné bakterie, které náš organismus chrání před trávícími potížemi, oslabením imunity, nebo dokonce různými alergiemi. Tato kniha se stane vaším pomocníkem a průvodcem. Najdete v ní důležité informace o tom, jak kvásek funguje, jak se s ním peče, a také vám poskytne dostatek podpory a tipů, jak s ním úspěšně pracovat. Nádherné fotky k jednotlivým receptům jsou skvělou inspirací a jistě nenechají vaše chuťové buňky v klidu.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kvásek. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kvásek v seznamech
v Přečtených | 4x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 6x |
v Chystám se číst | 6x |
v Chci si koupit | 4x |
Pokud chce někdo začínat s pečením chleba, tak tuhle knihu můžu s klidným srdcem doporučit. Vše perfektně vysvětleno, zajímavé recepty, praktické rady. Prostě super.