Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne hodnocení
James F. Twyman
Jedlo je jedna z najpristupnejsich veci, ktorymi mozeme vyjadrit skutocnu duchovnost,“ hovori sefkuchar Roger Dufau, majitel utulneho penzionu pri Toronte. Do jeho mystickeho sveta nas v knihe Laska, Boh a umenie francuzskej kuchyne uvadza James F. Twyman - uspesny autor, filmovy reziser a mierovy aktivista. V tomto inspirujucom pribehu sa dozvedame, ze na kvalitu nasho zivota vplyvaju nielen myslienky ale aj jedlo, ktore konzumujeme. Najdolezitejsou ingredienciou je laska a Dufau, ktery sa narodil vo Francuzku, radi: „zaobstarajte si najlepsie prirodne suroviny a vzdy varte s laskou.“ Skor nez knihou receptov na pripravu jedal je tato kniha receptom na zivot v laske a v cituplnych vztahoch. Uspesny titul z vydavatelstva Louise L. Hayovej vychadza pol roka po jeho svetovej premiere v slovencine.... celý text
Duchovní literatura Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2012 , GardeniaOriginální název:
Love, God, and the Art of French Cooking
více info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
13 x |
3 |
|
7 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
4 x |
|
1 x |
Hodnocení knihy Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne: 71 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 37
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).