Méně známé ovoce
Antonín Dolejší , Vladimír Kott , Lubomír Šenk
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby konzervace (sušení, výroba nápojů, džemů, sirupů, likérů, povidel atd.). Text je doplněn perokresbami, černobílými fotografiemi a barevnou přílohou.... celý text
5 | 1 | |
4 | 3 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.