-

Molekulární gastronomie hodnocení

Molekulární gastronomie
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273189/mid_molekularni-gastronomie-XUM-273189.jpg 5 2 2

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!... celý text

5
1 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Molekulární gastronomie: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Štítky knihy

kuchařky

Autorovy knížky

2015  90%Molekulární gastronomie