Molekulární gastronomie

Molekulární gastronomie
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273189/mid_molekularni-gastronomie-XUM-273189.jpg 5 2 2

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!... celý text

Přidat komentář

milan.krimsky
24.02.2016 4

Moderní kuchařka pro každého, kdo chce zkusit kuchyni budoucnosti, tak trochu mi to připadá jako vyrábět amarouny z Návštěvníků

Štítky knihy

kuchařky

Autorovy knížky

2015  90%Molekulární gastronomie