Molekulární gastronomie přehled
Petr Koukolíček
První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Molekulární gastronomie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Molekulární gastronomie v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
Moderní kuchařka pro každého, kdo chce zkusit kuchyni budoucnosti, tak trochu mi to připadá jako vyrábět amarouny z Návštěvníků