Naše a cizí koření hodnocení
Jan Kybal
Tato publikace je určena širokému okruhu zájemců, kteří našli zálibu v pěstování a užívání kořeninových rostlin a chtějí o nich vědět více, než lze vyčíst z botanických učebnic a kuchařských knih. Úvodní kapitoly informují obecně o jejich botanickém zařazení, obsahových látkách, užití a historii. Každá rostlina je pak umělecky citlivě a morfologicky dokonale vyportrétována barevnými akvarely a představena odborně zasvěceným textem, zdůrazňujícím její osobité a často intimní zvláštnosti. Dobré rady, jak se starat o kořeninovou zahrádku a ukázky národních kořeněných pokrmů z různých zemí doplňují knížku pro ty, jimž se koření stalo koníčkem.... celý text
5 |
|
1 x |
4 |
|
5 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Naše a cizí koření: 83 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 6
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).