Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu hodnocení
Jana Arcimovičová
Cholesterol je sloučenina, která se v poslední době stala pro mnohé z nás strašákem. Jeho zvýšená koncentrace v krevním séru se dává do spojitosti s rizikem aterosklerózy a dalších kardiovaskulárních chorob. Co dělat v případě zvýšeného cholesterolu? Můžeme jeho koncentraci nějakým způsobem regulovat? Pomůže nám dieta a jaká? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších podnětů najdou čtenáři v této knize. Autorka odhaluje některé mýty, kterými je cholesterol opředen, a ukazuje, že jeho hladinu lze účinně ovlivňovat pomocí přírodních prostředků. Všichni se můžeme stát pány svého zdraví a na této cestě nám bude kniha Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu neocenitelným průvodcem. 1. vydání. ... celý text
5 |
|
1 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
diety cholesterol zdravá výživa
Autorovy další knížky
2009 | Čínská medicína pod pokličkou |
2003 | Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu |
2001 | Léčíme se přírodními antibiotiky |
2000 | Vůně čaje |