Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu zajímavosti
Jana Arcimovičová
Cholesterol je sloučenina, která se v poslední době stala pro mnohé z nás strašákem. Jeho zvýšená koncentrace v krevním séru se dává do spojitosti s rizikem aterosklerózy a dalších kardiovaskulárních chorob. Co dělat v případě zvýšeného cholesterolu? Můžeme jeho koncentraci nějakým způsobem regulovat? Pomůže nám dieta a jaká? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších podnětů najdou čtenáři v této knize. Autorka odhaluje některé mýty, kterými je cholesterol opředen, a ukazuje, že jeho hladinu lze účinně ovlivňovat pomocí přírodních prostředků. Všichni se můžeme stát pány svého zdraví a na této cestě nám bude kniha Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu neocenitelným průvodcem. 1. vydání. ... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Štítky knihy
diety cholesterol zdravá výživa
Autorovy další knížky
2009 | Čínská medicína pod pokličkou |
2003 | Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu |
2001 | Léčíme se přírodními antibiotiky |
2000 | Vůně čaje |