Příručka profesionálního baristy hodnocení
Scott Rao
Proslulá kniha, která by neměla chybět žádnému baristovi, kavárníkovi či zapálenému neprofesionálovi. Odborný průvodce přípravou kávy a čaje od americké legendy Scotta Rao. Na 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě. Tato kniha je nutností pro všechny, kteří to myslí s přípravou kávy vážně.... celý text
Literatura naučná Učebnice a slovníky Encyklopedie
Vydáno: 2018 , Scott RaoOriginální název:
The Professional Barista's Handbook, 2008
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Příručka profesionálního baristy: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).