Příručka profesionálního baristy přehled
Scott Rao
Proslulá kniha, která by neměla chybět žádnému baristovi, kavárníkovi či zapálenému neprofesionálovi. Odborný průvodce přípravou kávy a čaje od americké legendy Scotta Rao. Na 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě. Tato kniha je nutností pro všechny, kteří to myslí s přípravou kávy vážně.... celý text
Literatura naučná Učebnice a slovníky Encyklopedie
Vydáno: 2018 , Scott RaoOriginální název:
The Professional Barista's Handbook, 2008
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příručka profesionálního baristy. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příručka profesionálního baristy v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |