Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty hodnocení

Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500268/bmid_rybi-kuchyne-ceskych-zemi-kulturne--78k-500268.png 4 1 1

Publikace je neprodejná. Vznikla v rámci řešení projektu DG18P02OVV057 Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě, financovaného z Programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje NAKI II.

5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autoři knihy