Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty tempo & emoce
Jiří Zelený , Jan Hán , Irena Korbelářová , Eduard Levý
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500268/bmid_rybi-kuchyne-ceskych-zemi-kulturne--78k-500268.png
4
1
1
Publikace je neprodejná. Vznikla v rámci řešení projektu DG18P02OVV057 Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě, financovaného z Programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje NAKI II.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.