Slovenská kuchárka hodnocení
Mária Szemesová
Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych jedál. Kniha je zostavená z jednoduchých receptov, ktoré možno pripraviť z dostupných surovín. Obsah: Zdravá výživa a jej zdroje, Predjedlá, Polievky, závarky a vložky do polievok, Hlavné jedlá, Doplnky k hlavným jedlám, Jedlá rýchleho občerstvenia, Múčniky, ovocné a zmrzlinové poháre, Varíme a pečieme s Palmou. Piate vydanie.... celý text
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
kuchařky národní jídla jídlo kuchařské recepty slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
1995 | Slovenská kuchárka |
1983 | Zbožíznalství pro 2. a 3. ročník SŠP, studijní obor provoz obchodu, zaměření na vnitřní obchod |
2000 | Velká zeleninová kuchárka |