Slovenská kuchárka: Kuchárska kniha pre všetkých hodnocení
Mária Szemesová
nehodnoceno
Obsah: - Zdravá výživa a jej zdroje - Predjedlá - Polievky, závarky a vložky do polievok - Hlavné jedlá - Doplnky k hlavným jedlám - Jedlá rýchleho občerstvenia - Múčniky, ovocné a zmrzlinové poháre - Varíme a pečieme s Palmou - Register jedál. 3. vyd.
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
kuchařky národní jídla jídlo kuchařské recepty slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
1995 | Slovenská kuchárka |
1983 | Zbožíznalství pro 2. a 3. ročník SŠP, studijní obor provoz obchodu, zaměření na vnitřní obchod |
2000 | Velká zeleninová kuchárka |