Vývary z kostí hodnocení
Constanze von Eschbach
Autorce šlo nejen o léčebné účinky vývarů z kostí hovězích, drůbežích, rybích a vepřových, ale i o estetickou podobu polévek a jídel a o zeleninové a kořenicí doplňky, které znásobí požitek při jejich konzumaci.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2017 , DialogOriginální název:
Die magische Knochenbrühe, 2016
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Vývary z kostí: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.