Zvěřina hodnocení

Nehodnoceno
Zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505070/bmid_zverina-c2Y-505070.jpg 0 0 0

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.... celý text



Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.

Autorovy další knížky

Matthias F. Mangold
německá, 1962
2017  88%Princíp varenia
2022  %Zvěřina