Zvěřina

Nehodnoceno
Zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505070/bmid_zverina-c2Y-505070.jpg 0 0 0

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.... celý text

Přidat komentář

Autorovy další knížky

Matthias F. Mangold
německá, 1962
2017  88%Princíp varenia
2022  %Zvěřina