Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty bazar
Carsten Bothe
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.... celý text
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Autorovy další knížky
2017 | Kůže: šití, opravy, výrobky |
2010 | Velká kniha nožů - Vše o nožích, sekerách a nástrojích |
2018 | Kniha o nožích a sekerách |
2011 | Nové nejlepší rady pro myslivce |
2006 | Nejlepší rady pro myslivce |