Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty přehled
Carsten Bothe
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
2017 | Kůže: šití, opravy, výrobky |
2010 | Velká kniha nožů - Vše o nožích, sekerách a nástrojích |
2018 | Kniha o nožích a sekerách |
2011 | Nové nejlepší rady pro myslivce |
2006 | Nejlepší rady pro myslivce |