Polotovary a konzervy nám usnadňují práci bazar
Jaroslava Böhmová
nehodnoceno
Kuchařské předpisy využívají polotovarů a výrobků potravinářského průmyslu jako jsou směsi na přípravu omáček, těst, dále zmrazených a sterilovaných pokrmů a konzerv, jež jsou na našem trhu. Jsou zde návody na různé druhy polévek i na pokrmy z masových polotovarů a konzerv, na úpravu drůbeže, zmrazených a konzervovaných ryb, na polomasitá a bezmasá jídla.... celý text
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1970 | Moučníky a dezerty |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |