Polotovary a konzervy nám usnadňují práci podobné
Jaroslava Böhmová
Kuchařské předpisy využívají polotovarů a výrobků potravinářského průmyslu jako jsou směsi na přípravu omáček, těst, dále zmrazených a sterilovaných pokrmů a konzerv, jež jsou na našem trhu. Jsou zde návody na různé druhy polévek i na pokrmy z masových polotovarů a konzerv, na úpravu drůbeže, zmrazených a konzervovaných ryb, na polomasitá a bezmasá jídla.... celý text
Podobné knihy (2)
Vaříme z polotovarů a konzerv Joza BřízováÚčelem příručky je usnadnit přípravu stravy v dnešní domácnosti využitím polotovarů a konzerv i jiných druhů výrobků potravinářského průmyslu. Obsahuje řadu předpisů k rozmanité a rychlé úpravě polévek, omáček, příkrmů, ... více
Kuchařský manuál aneb Jak z polotovarů připravit jídlo jako od maminky Anna Pavlowitch
Tato kniha vám nabízí více než 50 snadných a nápaditých receptů z polotovarů, které vás budou bavit, uspoří váš čas a získají vám obdiv vašeho okolí. více
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1970 | Moučníky a dezerty |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |