Drůbež a zvěřina přehled
Jaroslava Böhmová
Po všeobecných informacích o drůbeži autorka přistupuje k receptům na studené a teplé předkrmy a pokrmy z kuřat a na polévky z drůbeže. Dále popisuje přípravu kuřat vařených, dušených, smažených a pečených. Jiné recepty věnujeúpravě krocanů a krůt, různým druhům nádivek, holoubátkům, holubům apod. ve druhé části přináší předpisy na přípravu pokrmů ze zvěřiny.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drůbež a zvěřina. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Drůbež a zvěřina v seznamech
v Knihotéce | 2x |
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |
1970 | Moučníky a dezerty |