Drůbež a zvěřina podobné
Jaroslava Böhmová
Po všeobecných informacích o drůbeži autorka přistupuje k receptům na studené a teplé předkrmy a pokrmy z kuřat a na polévky z drůbeže. Dále popisuje přípravu kuřat vařených, dušených, smažených a pečených. Jiné recepty věnujeúpravě krocanů a krůt, různým druhům nádivek, holoubátkům, holubům apod. ve druhé části přináší předpisy na přípravu pokrmů ze zvěřiny.... celý text
Podobné knihy (1)
Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Maryna KlimentováPopis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1970 | Moučníky a dezerty |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |