Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních bazar
Václav Soukup
Nehodnoceno
Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.
Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: 1912 , Hejda & TučekOriginální název:
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
více info...
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Poprvé a pak pořád znovu
70 Kč
Dítě zvané „To“
99 Kč
Dítě zvané „To“
212 Kč
Umění milovat
190 Kč
Štítky knihy
kuchařky brambory pěstitelství, pěstování
Autorovy knížky
1912 | Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních |