-

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních přehled

Nehodnoceno
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464403/O5Hq4x-AfL-.jpg 0 0 0

Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.

Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: , Hejda & Tuček
Originální název:

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)


Štítky knihy

kuchařky brambory pěstitelství, pěstování

Autorovy knížky

1912  0%Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních