Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních přehled
Václav Soukup
Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.
Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: 1912 , Hejda & TučekOriginální název:
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
kuchařky brambory pěstitelství, pěstování
Autorovy knížky
1912 | Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních |