Ájurvédské recepty pro zdraví
David Frej

Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacení svého kuchařského umění.... celý text
Přidat komentář


Půlka knihy je opakování teorie z knihy předešlé a do jisté míry chápu, že je to indická kuchyně, ale trochu jsem doufala, že když jde o českého autora, že se tam pořád nebude pořád dokola opakovat jedno a to samé indické koření. Pár receptů nicméně vyzkouším.


Pro mě, coby laika v této oblasti, naprosto srozumitelné vysvětlení základních principů, doplněné o proveditelné recepty, doporučuji každému, kdo se s ajurvédou seznamuje.
Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2016 | ![]() |
2007 | ![]() |
2010 | ![]() |
Na recepty dobrá. Česká kuchyně to není, takže někdy improvizuju à la Babica, ale jako inspiraci na zdravý jídelníček určitě doporučím.