Aport, Fousku!
Ester Stará
Páníček Láďa venčí svého psa Fouska. Věří, že jeho mazlíček dokáže najít a přinést hozený klacík. Fousek ovšem nachází jiné poklady. Napínavý příběh z každodenního života pejskařů pro úplně nejmenší čtenáře.
Naprosto skvělé leporelo, které chytlo i mě. Příběh mě pobavil, líbí se mi práce s jazykem a použité výrazy. Pro tříleťáka jsou zas vtipná různá označení poplety. Je to rýmované, jednoduché, opakující se, takže snadno zapamatovatelné, a tak nemusíte "čtení" věnovat celou svou pozornost a zvládnete u toho třeba vařit.
Knížka je psaná pro děti od 2 let, syn má aktuálně rok a 9 měsíců a teď s koncem června se stala jeho nejoblíbenější “hračkou” - od rána po večerní čtení ji několikrát denně prohlížíme, čteme, ukazujeme obrázky. A musím říct, že baví i mě i jeho starší bráchy.
Moc milé čtení, krásné ilustrace, jednoduché zapamatovatelné rýmy. Doporučuji.
Knížku dostaly děti k Vánocům, možná jsem z ní nadšená víc já! :D Knížka má jednodušší obrázky i rýmovaný text, ale to ji neudává na zajímavosti, naopak! Je krátká, čtivá, pěkná, vtipná! Už jsme ji četly aspoň pětkrát a určitě ne naposled! :)
Moc hezká a vtipná knížka nejen pro svůj jednoduchý text, ale má i velice povedenou ilustraci. Určitě doporučuji všem rodičům pro společné čtení s jejich malými dětmi.
2010 | A pak se to stalo! |
2018 | Šedík a Bubi |
2012 | Chrochtík a Kvikalka |
2017 | Každý bulí nad cibulí |
2009 | Žvanda a Melivo |
Náš dvouleťák při čtení dostává nezvladatelné záchvaty smíchu - pes je prý popleta. Ilustrace krásné, text jednoduchý, milý, vtipný, nemám co vytknout.