Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391831/bmid_aristokratka-a-vlna-zlocinnosti-na--pK7-391831.jpg 4 2077 2077

Aristokratka série

Po tragické smrti princezny Diany se ruší repríza rozverné historické revue s Helenkou Vondráčkovou a Heinrichem Himmlerem a na Kostce je vyhlášen smutek. V zámecké kapli vzniká pietní místo s kondolenční knihou a z oken visí černé prapory. Aristokratka Marie využívá příležitosti a odjíždí na hájovnu za Maxem. Není ovšem jasné, jestli nejedná v pominutí smyslů. Na zámek dorazí několik osob, které rozpoutají vlnu zločinnosti. Podaří se Marii celou tu zašmodrchanou situaci rozplést? Tento titul je již čtvrtým ze série mimořádně úspěšných humoristických románů o „poslední aristokratce“.... celý text

Lizard
04.04.2020 3 z 5

Podle mě hodně záleží, kdy knihu čtete.... Pokud ji čtete hned po dočtení předchozích tří dílů, tak opravdu můžete mít pocit, že opakovaný vtip není vtipem. Pokud si ale mezi díly dáte větší pauzu a tuto pauzu proložíte úplně jiným druhem literatury, tak se opět pobavíte - a tak jsem to měla s tímto díle i já ;-)

Kerberos
03.04.2020 4 z 5

Tento díl se mi líbil víc než ty dva předchozí. Hlavně jsem poslouchala audio namluvené Veronikou Khek Kubařovou a ta to namluvila skvěle.

Klaara.cz
25.03.2020 5 z 5

Výborná kniha, jen jsem čekala, že se více dozvím o dalším osudu vypravěčky, ale tohle je už příběh o něčem jiném. Humor zde však rozhodně nechybí.

madem
13.03.2020 3 z 5

Pro mě nejslabší kniha od autora. Je to pár skvělých nápadů roztažených do celé knihy. Kdyby to bylo jen pár stránek a celá kniha tak nabitá, tak super, ale takhle ne.

Merlinit
10.03.2020 2 z 5

Nejslabší díl, v mých očích zcela zbytečný.

77yasmin
06.03.2020 5 z 5

Já musím říct, že se mi i tento díl líbil. Kniha se čte lehce, odpočinete si u ní. Podezřívam autora, že příběh napsal najednou vcelku a teď nám to jen dávkuje. A jelikož knih, které jsou určeny jen pro zasmání, je opravdu velmi málo, tak dávám pět hvězdiček.

Ani832
05.03.2020 4 z 5

Za mě nejslabší díl ze série. Drtivá většina knihy je o dvou partách, které přijely na Kostku s cílem ukrást určité předměty. Začátek je fajn, pak už ale děj začíná být nudnější. Mě příběhy těch lidí nijak extra nezajímaly, víc bych uvítala příběhy obyvatel zámku. Párkrát jsem se zasmála, zloději s jejich činy a hláškami relativně vynahrazovali hlášky paní Tiché, ale pořád to nemá na předchozí díly - tenhle díl by si autor mohl klidně odpustit. Ale na druhou stranu to bylo zase fajn oddechové počtení, nad kterým nemusíte moc přemýšlet.

Dávám 3,5 hvězdiček z pěti.

Kamaela
03.03.2020 2 z 5

Asi nejslabší díl "Aristokratek".

gordon13
28.02.2020 3 z 5

No, za mě už stačilo...u čtvrtého dílu musím konstatovat, že opakovaný vtip přestává být vtipem...asi tak

Ladislav73
16.02.2020 5 z 5

Moc jsem se pobavil u audioknihy, kterou stejně jako předešlé díly moc hezky načetla Veronika Khek Kubařová. Přesně vystihla tón a vyznění knihy.

Atak
13.02.2020 4 z 5

Další pokračování je líčení osudu lidské hlouposti, ani nevím jestli mi to přijde vtipné.

March
07.02.2020 5 z 5

Tak tento díl me opět pan autor "rozsekal":-) Dle mého to nejde vymyslet, takové dve dua, Majerovi a Sonyho s Angelikou, že by takový "exoti" byli mezi námi....?:-) Pane autore, prodloužil jste mi život o několik let, díky

felia
02.02.2020

Od pana Bočka jsem přečetl vše, ale nijak se mi nezačaly jeho knihy líbit. Humor mi připadá křečovitý, vtip žádný, jenom pustá taškařice. Kupodivu, jak mi říkala kamarádka, jeho knihy čtou češtinářky na základních školách. Přitom vůbec nečtou knihy, které by se měly líbit jejich žáčkům. Je to obecný vzdělávací problém, prostě češtináři všeobecně málo čtou

annettka1098
29.01.2020 3 z 5

Po knize jsem sáhla na uklidnění nervů v průběhu zkouškového období a bylo to pro mne v tu chvíli přesně to pravé. Začátek perfektní! Druhá polovina už hodně smyšlená, ale také pobavila. Kniha splnila ba dokonce předčila v danou chvíli má očekávání.

MakiMel
28.01.2020 2 z 5

Pro pobavení super, ale co si budeme, nakonec je člověk rád, že to dočte. Mnohem víc se mi líbí Deník kastelána. Ale na film se těším. Jen už jsou všechny ty fórky tak nějak mnohokrát opakovaný.

novina
25.01.2020 4 z 5

Myslím, že tímhle dílem by měl autor skončit, ale i tak jsem se místy bavila. Je to takové nenáročné čtení.

Lucila
23.01.2020 4 z 5

Hodně a nahlas jsem se nasmála. Není to nic intelektuálně náročného, ale má to smysluplný děj a je to opravdu vtipné. U této knihy jsem si prodloužila život o pár hodin. Přečtu si i další díly.

Vlaďkaa4
22.01.2020 2 z 5

Prvni dil me nadchl, ctvrty jsem se zasmala. Ovsem delka knih je tristni????

veronika9761
19.01.2020 2 z 5

Velmi slaby dil, s predchozimi se neda stovnavat.

pavlina6482
18.01.2020 5 z 5