Pověst potížistky

Pověst potížistky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514003/bmid_povest-potizistky-3NG-514003.jpeg 4 163 163

Avalon Bay série

< 2. díl

Když se bývalá potížistka Genevieve Westová vrátí domů na pohřeb své matky, je odhodlaná držet se od svého bývalého přítele Evana Hartleyho co nejdál. Jejich vztah byl divoký. A vášnivý. Pořádně vášnivý… Na což se Genevieve zoufale snaží zapomenout. V malém přímořském městečku se však před Evanem utéct nedá. A sotva svého pohledného bývalého znovu spatří, Gen si uvědomí, že Evan je pořád stejně nezkrotný, sexy a neodolatelný jako kdysi. Tentokrát je však rozhodnutá chovat se slušně. Žádné večírky. Žádné hloupé chyby. Chce zůstat ve městě jen tak dlouho, aby pomohla otci v jeho firmě, jakmile si však najde na práci někoho jiného, Gen má v úmyslu co nejdřív zase odjet. Evan to vidí jinak. Ví, že k sobě patří, jen o tom musí přesvědčit i Genevieve, i kdyby to znamenalo, že musí změnit sám sebe. Dá se ale špatné pověsti zbavit docela? A fungují druhé šance? To se Genevieve a Evan brzy dozvědí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Bad Girl Reputation, 2022

wielka
14.09.2024 2 z 5

Tak tato kniha sa autorke nepodarila. Dej sa tahal, ziadna iskra, ziadne wow. A nepacila sa mi ani postava Gen, teda jej zavislosti.

petraLI
04.09.2024 2 z 5

Tahle série není moc vydařená. Příběh je nic neříkající a dělalo mi problém,se do něj začíst.

Lofda
16.08.2024 5 z 5

Musela jsem si dát "rychloopáčko" prvního dílu, abych se zorientovala a pak hurá na pokračování..
Za mě naprosto ideální odpočinkové letní čtení. Nic, z čeho se asi posadíte na zadek, ale na druhou stranu jsem tu našla úplně všechno, co u knížky od Elle očekávám. Evan byl číslo a bavil mě a Genevieve? Ta neměla šanci ;-)

snilek.holka
30.07.2024 2 z 5

Snad ještě žádná knížka od Kennedy pro mě nebyla taková nuda. Tohle se vážně moc nepovedlo …

VercaV
13.07.2024 3 z 5

O něco slabší než první díl. Chvilema jsem se musela vracet, protože jsem nevnímala, co jsem četla, nebo přeskakovala. Přeskakovala jsem hlavně části, kde se vyskytoval ten policajt, ten mi fakt hodně vadil. Zároveň mi trvalo se začíst, pak to bylo chvili dobré a pak zas. Konec a celý vývoj byl předvídatelny, bylo to takove nemastne neslane. Celkově mi tam něco chybělo.

Je to krátká kniha, takže jak se zactete jde to rychle. Byla to oddechovka, ale abych se k této serii vracela, jak to mám třeba u série Briar U nebo Off Campus tak to ne.

moma08
16.06.2024 3 z 5

Asi jsem čekala něco víc, protože po prvním díle jsem byla nadšená.
Tady se nadšení nedostalo, musela jsem se do čtení vyloženě nutit a jsem ráda, že kniha měla tak málo stran.
Autorka umí rozhodně psát lepší příběhy, ale ne všem sedne vše, že?

Rapeh
12.06.2024 3 z 5

Jak komentovat knihu, kterou jste si vybrali na odreagování, útěk od reality, nenáročnost ? Všechny tyto podmínky splnila. Očekávám málo a dostanu příběh který bavil

natalie-p6706
04.06.2024 3 z 5

U prvního dílu jsem se nemohla odtrhnout od knihy a když jsem přece jen musela, nemohla jsem se dočkat až budu pokračovat ve čtení.... Tady jsem se musela vyloženě nutit k dalšímu čtení...Moc tomu nerozumím, kniha je vesměs pokračování jak to bylo dál jen z pohledu dalších dvou postav, tak proč se to čte hůř ? No nevím, každopádně nemám ráda když se musím do čtení nutit, tak jsem ji prostě nedočetla

tatjana1737
16.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Promiň Elle, ale vážně jsem se musela nutit to dočíst. U tohohle žánru se mi líbí, když k sobě dva hledají cestu a cesta sama je cíl, když napětí graduje a slovní přestřelky ho správně okoření. Zde jsem bohužel z Genevieve a Evana nic podobného necítila a i když po sobě prahli a jistě bylo moc fajn, když mu to udělala rukou na pláži nebo jí on líčil prasárničky, co s ní chce dělat, nějak to nemělo náboj. Autorka v poděkování píše o tom, že příběh je o vykoupení, odpuštění, druhých šancích a o tom, že je občas těžké setřást okovy minulosti a udělat ze sebe lepšího, zdravějšího člověka. Asi jsem nevyrůstala na americkém maloměstě nebo jsem nebyla dost potížistka, ale celé téma mi přišlo povrchně uchopené. Ti dva se v něčem pořád plácali, ale jako potížista na mě nepůsobil ani jeden. I konflikt na konci ve smyslu "co jsem to zavinil, musím se s ní rozejít, abych ji uchránil sám před sebou" byl násilný, o čemž svědčilo i to, jak rychle si to hrdinové vyříkali. Suma sumárum, od Elle Kennedy jsem čekala víc a její knihy o hokejistech (čti: mladých, krásných, bohatých a v posteli nepřekonatelných) mě bavily víc.

yonda
12.04.2024 3 z 5

Na mě tam bylo až moc vulgarismů a erotiky, ale jinak se knížka četla vcelku dobře.

adela2230
31.01.2024 4 z 5

První díl se mi tedy líbil více. Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak už to bylo lepší. Oddechovka je to fajn i přes mírné zklamání.

Lucie.285
08.11.2023 4 z 5

Další čtivý příběh od Elle. Tentokrát je o bratrovi Evanovi a Gen. Potom co Gen zemře matka, vrací se do městečka odkud před rokem utekla a samozřejmě narazí na Evana, se kterým byli od dětství nerozluční, ale jejich vztah nebyl nikdy dokonalý. Kniha je vyprávěna z obou pohledů a musím říct, že Evan byl skvělý, některé jeho hlášky a scény byly perfektní a neskutečně jsem se nasmála. Máme tady téma: dětská láska a druhá šance. Příjemná oddechovka.

WaN635
17.09.2023 4 z 5

Jedničku jsem nečetla, tak nemůžu být zklamaná z dvojky....
Děj, i přes svou předvídatelnost, hezky ubíhal a kniha se četla dobře.
Evan byl sympaťák, Gen mi přišla jako lehká hysterka, ale vyloženě mi nevadila.
Jako jednohubka na nedělní odpoledne mi to sedlo.

Gabetka
15.09.2023 2 z 5

Oproti prvnímu dílu byl pro mě tento zklamáním. Nesedly mi ani hlavní postavy, ani jejich příběh a vývoj. Jakoby se celou dobu nic nedělo a konec nepřekvapil. Nejspíš za to mohl i překlad, kdy nesouvislé věty s nepochopitelným slovosledem naprosto rušily cokoliv, o co se autorka snažila. Nejlepší byla část s "velkým bratrem". Další pokračování si určitě nekoupím a možná ani nepřečtu.

MarNe
24.08.2023 3 z 5

Letní oddechovka. Neurazí, nenadchne. První díl se mi líbil více. Pokračování jako kdyby bylo vynucené.

tittanie
23.08.2023

Jsem naštvaná. Poslední tři knížky od Elle stojí za houby (Pověst potížistky, Jediná maličkost, Zmetek) a vlastně i série After hours.
Kde jsou ty časy, kdy jsem se nadšeně vrhala na sérii o hokejistech? Tahle kniha jim nesahá ani po kotníky, vůbec jsem se nemohla začíst a jsem tak naštvaná, že s autorkou končím!

Littlemonday
16.08.2023 3 z 5

Druhý díl série Avalon Bay jsem otevírala s nadšením, protože jsem chtěla pokračování a vysvětlení vztahu Gen a Evana.

No Jako ano, je to oddechovka, taková jednohubka. Ale na první díl bohužel pořádně ztrácí. Syndrom hodné holky byl vtipný, stále se tam něco dělo a užívala jsem si příběh dvojčat.

Tady jsem ale byla trochu zklamaná. Šílené tajemství, proč Gen zmizela mě nijak nenadchlo, z Coopera se stal děsně dospělý suchar a vlastně i Evan vyměkl.
Úsměvných momentů bylo také méně. Líbila se mi dějová linka s místním policistou, který potřeboval pořádnou dávku karmy.

Průměr na lehátko dobrý, ale asi neodpadnete nadšením.

3/5

Budu moc ráda, když mě budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Příběh se mi moc líbil. Zdá se mi, že tato série od Elle je úplně jiná než ostatní. Sex ustoupil do ústraní a je zde větší prostor pro zamyšlení, co kdo od života očekává a jak s tím naloží. Je to změna a kupodivu příjemná. Jak v prvním díle, tak i v tomto se hlavní představitelé více zamýšlejí nad svými životy a jak by je chtěli změnit. Mě se to líbí. Proto dávám palec nahoru.

MAU256
04.06.2023 3 z 5

"Budeš mít po krk toho, jak moc tě miluju," varuju ji a odhrnu jí vlasy z ramen. "Úplně tě to znechutí." "To se vsadím." Usměje se na mě a znovu se mě pokusí políbit.

Musím říci, že první díl se mi líbil o kousek líp. Souhlasím však s tím, že dostat druhou šanci a nepromarnit ji, je hodně náročné, ale pokud člověk opravdu chce, může to dokázat. Proto jsem ráda, že všichni ve druhé šanci dospěli ke správnému rozhodnutí. Knížka byla čtivá stejně jako první díl, i když musím přiznat, že autorka to umí líp.

Dellphi
16.05.2023 3 z 5

Nebylo to špatné, jen jsem od Elle Kenedy zvyklá na daleko záživnější četbu. Většinou se nechci dobrat konce knihy, až tak mě to baví. Tady jsem byla ráda, že už jsem na konci a můžu se vrhnout na jinou knihu. První díl byl v podstatě stejný. Ne vyloženě špatný, jen mě to zkrátka tak nevtáhlo do děje Ale autorku mám moc ráda a rozhodně jí dám znovu šanci.

Elle Kennedy
kanadská, 1982