Bábovky

Bábovky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532741/bmid_babovky-65d8368273680.png 4 5862 5862

Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu, tentokrát k poslechu! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou. Jak se vlastně cítí ta patnáctiletá holka, na kterou si rodiče nikdy neudělají čas? A kam se vlastně poděly ty peníze? Kdo je vzal, kdo je ztratil, kdo je utratil, kdo je našel a kdo je bude muset vrátit? Nechte se strhnout upřímnou zpovědí hlavních hrdinek, kde nechybí ironie, humor, bolest, napětí, nenávist ani láska. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život.... celý text

martini.ce
02.11.2019 2 z 5

První knížka od RT, přečteno už před delší dobou. Tenkrát se četla dobře a rychle, v hlavě mi z ní nezůstalo nic. A mám pocit, že stejný komentář můžu zkopírovat i k dalším knihám RT.

danielavachova
29.10.2019 4 z 5

Hezká ,čtivě napsaná kniha,dost postav,jejichž život se prolíná,občas jsem ztratila nit,konec zase oteřený,jinak super čtení.

hana.v
29.10.2019 2 z 5

Knížka je hezky napsaná a dobře se čte, ale celkově mě moc nezaujala. Jsou to sice příběhy ze života, ale za mě je kniha až dost negativní. Vadilo mi, že je v podstatě bez konce.

TessaT
28.10.2019 5 z 5

Super knížka, určitě si jí v budoucnu přečtu znovu a ani mi nevadí, že je bez konce.

evik_svistik
25.10.2019 5 z 5

Nenáročná oddechovka, ale příjemně ze života. Běžně čtu zcela jiný žánr, ale tohle mě bavilo. Propletené osudy postav možná mohly působit nepřehledně, bylo jich dost, ale mě to nějak víc nevadilo, stíhala jsem se orientovat. Každopádně od Třeštíkové časem určitě zkusím i nějakou další knihu.

dalif
23.10.2019 2 z 5

Dočetla jsem to, ale takové povrchní...nezaujalo mě to.

mats379
21.10.2019 3 z 5

Je to jako ze života, to ano, ale na mě až moc. Nepřehledné, příliš povrchní, málo humoru a bez konce. Ale v rámci českých spisovatelů jde o dobrý průměr.

Blair88
17.10.2019 5 z 5

Kniha se čte sama. Zvládla jsem za jeden den, četba se nedala ničím přerušit.

Welinie
17.10.2019 1 z 5

Já asi nepochopila, co tím chtěla paní spisovatelka říci. Nedočetla jsem to, protože takhle jsem se dlouho u knížky nenudila .

Dagmar58
16.10.2019 3 z 5

Docela ze života, na mě ale příliš mnoho postav a tím pádem s přibývajícími stránkami nepřehlednost děje.

iveta0575
14.10.2019 4 z 5

Krásně propletené příběhy. Kniha byla pro mě velkým překvapením

PetraVlckova
13.10.2019 3 z 5

Mela jsem velke ocekavani, do cteni jsem se musela nutit. Nejsem velky fanda Trestikove. Treba se to casem zmeni

Andrea7272
11.10.2019 5 z 5

Je to oddechovka,pěkně propletené,takové ze života. Natáčí se film,tak se moc těším :-)

LuckaH2
08.10.2019 3 z 5

Čtivé. Zajímavé vidět příběh z více pohledů - ale jak již bylo napsáno, bylo těch pohledů tady až moc a pak najednou konec knihy, který nebyl koncem příběhu. Jako oddechovka dobrý, ale pro mě by bylo zajímavější kdyby žen bylo o polovinu méně a byla větší sonda do jejich pohledů.

daza.dt
07.10.2019 4 z 5

Toto je moje první knížka od této autorky - nevěděla jsem tedy co čekat.
Jednotlivé kapitoly jako jednotlivé příběhy postav mě přišly jako neotřelý super nápad. Po prvních dvou kapitolách jsem si říkala super úžasný, později s přibývajícími kapitolami a postavami mi to přišlo chvílemi nepřehledné a pak to nějak skončilo - tak nějak bez konce.....nebo možná mi něco uniklo. Kniha mi přišla taková nedokončená.

Kuci12
04.10.2019 2 z 5

Knížky od paní Třeštíkové jsou čtivé, to se jí nedá vytknout. Škoda jen, že dál už to pro mě pokulhává. V téhle knize by platilo pořekadlo - méně je někdy více ....příliš mnoho postav a příliš mnoho náhod. Ano svět je malý a o náhody tu není nouze, ale co je moc je moc. Z počátku jsem si říkala, krásně vymyšleno a hezky to do sebe zapadá, ale zhruba od páté ženy, mě to přestalo bavit. Kniha nám opět má za cíl zřejmě sdělit pouze to, že nevěra byla, je a rozhodně bude alfou a omegou všech vztahů. V tomhle se autorka už pro mě lehce trapně opakuje.

HelinkaS
04.10.2019 5 z 5

V knize najdete vše. Humor, smutek. Super knížka ke čtení třeba na dovolenou.

kubakubikula
02.10.2019 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, neměla jsem velká očekávání, ale přečetla jsem ji za jeden den. Jen ten úplný konec mě tak nějak zamrzel :-/

bekule
02.10.2019 4 z 5

4,5
Moc jsem si od knihy neslibovala a byla jsem příjemně překvapená. Sice jsou příběhy i postavy většinou spíš nesympatické, samá faleš ,nevěra, nic moc pozitivního, ale bavilo mě jak jednotlivé příběhy na sebe navazují a co dalšího se v další "povídce" odhalí. Určitě jednou stálo za to si ji přečíst i když vracet se k ní nehodlám, přeci jen mám raději pozitivnější četbu.

Madla70
01.10.2019 5 z 5

Knihu jsem si přála k narozeninám a udělala mi radost. Díky za tyhle "obyčejné", lidské příběhy, které se odehrávají kolem nás nebo nám. ????