Barbaři z ledové planety

Barbaři z ledové planety
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536129/bmid_barbari-z-ledove-planety-barbari-z-ledove-planety.jpg 4 251 251

Barbaři z ledové planety série

1. díl >

Mezinárodní knižní fenomén míří do České republiky! Co může být příjemnějšího než se na ledové planetě přitulit k velkému, hřejivému mimozemšťanovi? Nejspíš si myslíte, že být unesena mimozemšťany je to nejhorší, co se mi mohlo přihodit. Tak to se pletete, protože tihle mimozemšťané měli potíže s motorem, a tudíž náklad lidských žen – včetně mě – vysadili na ledové planetě. Žádná z nás není k životu v téhle bezútěšné, mrazivé pustině vybavená. Ale protože si mě v podstatě zvolily za svou vedoucí, nezbývá mi než se vydat do sněhu hledat pomoc. A taky že ji najdu. U velikého, modrého mimozemšťana s rohy, který se mi představí poněkud nezvykle. Tvrdí, že jsem jeho družka, jeho vyvolená – a že to předení v jeho hrudi vyvolává moje přítomnost. Pomůže mně a mým lidem přežít, ale má to jeden drobný háček. Nejsem si jistá, že mě nechá odejít.... celý text

Literatura světová Sci-fi Erotika
Vydáno: , Laser-books (Laser)

Ice Planet Barbarians, 2015

Kalokaghatia
09.12.2024 3 z 5

Četla jsem komentáře, takže jsem věděla do čeho jdu. A dostala jsem přesně to, co jsem očekávala. Jednoduchý, ale celkem zajímavý příběh, kde je hlavní hrdinkou pozemská holka, která ztroskotá na zasněžené planetě. Před smrtí jí zachrání velký modrý mimozemšťan. A je opravdu velký, na jazyku i jiných částech těla má hrbolky a výstupky a nebojí se je použít. A hlavní hrdince to zas až tolik nevadí... Je to milá vtipná jednohubka se spoustou mezidruhového sexu a bez velkých dramat.

mnohoknih
08.12.2024 2.5 z 5

Neměla jsem radši žádná očekávání, protože to u bizáru nejde. Ale pokud je tohle mezinárodní knižní fenomén, tak holt nejsem mezinárodní. Co nadělám :-) Jasně, je to oddychovka, ale i u té čekám trochu logiky. Nejprve je příběh lehce sci-fi, jak tak únosy mimozemskou civilizací bývají. Pak už je to jenom volovina. Georgia, hrdinka tohoto příběhu, je nejspíš nymfomanka, ale ani tak si nedokážu její chování vysvětlit. Vektal je asi tajná autorčina představa vibrátoru. Příběh pro mě skončil ve chvíli, kdy použili červený, laserový paprsek. Jako jsem ochotná uvěřit až v pět nemožností denně, ale takové náhody mi vadí. Celkově mi přijde příběh nedotažený, i když má dost stran. Je tu naznačeno nebezpečí, jak od flóry, tak fauny, ale nikomu se nic nestane. Zato na to hópnou hned. Ani psát o tom dojmy mě nebaví. To bude tím sněhem, co na té planetě je.

Kacky_knihovna
28.11.2024 4 z 5

(SPOILER) Jen těžko hledám slova a ani nevím, kde pořádně začít. Knihu jsem začala číst na doporučení, protože prý tenhle erotický bizár bude přímo pro mě. A světe div se – byla to pravda! Já si tahle barbarskou bizarní romanci maximálně užila! Kniha je velmi čtivá!

Příběh je ulítlý, nečekejte žádnou velkou zápletku nebo nějaký zvrat, který by vás překvapil. Příběh je ale hodně žhavý, erotickými scénami a popisy se nešetří. Většinu knihy jsem se smála (třetí bradavka, Šorší) a červenala zároveň a prostě hltala stránku za stránkou.

Pozemštanka Gerogie je společně s dalšími ženami unesena ve spánku mimozemšťany. Únoscům nic nejde podle plánu, loď se porouchá, a náklad/ženy se ocitají samy na neznámé ledové planetě. Jako jediná zdravotně schopná se Georgie vydává na průzkum, během něhož se chytne do pasti sexy, modrého, sametového, rohatého, hrbolky a ocasem obdařeného mimozemšťana Vektala.

Vektal cítí, že Georgie je jeho družka, a proto uvnitř přede jako koťátko (díky khui - parazitovi, kterého má v sobě, a právě díky němu i přežívá na této nehostinné planetě). Georgie se chce zprvu vrátit domů, ale Vektal ji už nepustí a ona na konec ani nechce. Do své družky je beznadějně zamilovaný a snesl by jí kromě hromady orgasmů modré z nebe.

Závěrem: Tuhle knihu nesmíte brát příliš vážně. Nejedná se o literární veledílo, ale zaručuju, že Vás bude bavit a její čtení si užijete!

monushka
27.11.2024

Knihu hodně vychválila kolegyně v práci, tak jsem si jí se zvědavostí půjčila v knihovně.

Větší blbost jsem nikdy nečetla! Děj absolutně o ničem, všude sex s modrým mimozemšťanem - to jako vážně? A ještě ke všemu to má více dílů? Děkuji, ale opravdu ne.

snilek.holka
26.11.2024 4 z 5

Tak tohle byl tak šílený příběh až to bylo vlastně boží :D Tolikrát jsem se od srdce zasmála.
Rozhodne to neni pro každého a člověk to musí číst s určitou lehkostí , ale pokud tomu dáte volný průběh a nebudete si slibovat nic světoborného, tak to určitě minimálně pobaví.

„Začnu se hihňat. Lechtá to, až se ošívám, a měla bych ječet „tohle ne, pomoc, to je znásilnění“, ale místo toho dostávám záchvat smíchu. Protože mě nechce sežrat. Chce mi jen lízat vaginu.“

sall02
25.11.2024 3 z 5

Bizár, úlet, šílenost... Kdo by řekl, že já budu číst a ještě s chutí eroťárnu se scifi prvky a modrým mimozemšťanem... vlastně snad nedopovídat.
Je to boží, je to čtivý, moje guilty pleasure a já se těším na další díly :-D.

houdkic
17.11.2024 1 z 5

Extrémní bizár, který je sice super čtivý, ale děj mě prostě nedonutí dát vyšší hodnocení :D

Princezna22
13.11.2024 3 z 5

Panebože kdo by nechtěl svého Vektala. Bylo to sakra úlet, ale dobrý úlet.. Scifi nečtu vůbec, ale tohle bylo víc než jen scifi... Za mě za 3 hvězdy. Další díl si rozhodně přečtu

Lavender756
12.11.2024 3 z 5

Bylo to krátké, bylo to rychlé a jaksi ochuzené o detaily, jednoduché, ale... Zkrátka to většinou i přesto všechno přečtete...

Barbo(Rella)
11.11.2024 5 z 5

Tak tohle byla čistá zábava. Smála jsem se tolikrát, že to ani nespočítám. Absurdita některých situací je zde vyšperkovaná k dokonalosti a situace v knize jsou tak šílené, že si často říkáte WTF. Netušila jsem, že něčemu takovému dám 5*, ale jelikož jsem dostala, co jsem na 100 % očekávala, nemůžu hodnotit jinak. Jasně, není to žádné veledílo, ale jde o to, aby se člověk pobavil a odreagoval a tohle se prostě stalo. Slupnuto za jedno odpoledne. Prostě FUN FUN FUN!

Daninka123
10.11.2024 5 z 5

Tahle kniha má velký úspěch v zemi autorky, vyšla 2014 a k nám se dostala po 10ti letech a dle hodnocení tady, není pro každého. Mě se kniha líbila, přestože sci-fi běžně nečtu. Má to poutavý děj, je tam láska, zamilovanost, vzájemné poznávání dvou lidí odlišného druhů. A taky dost detailně popsané sex scény, takže kdo něco takového nemá rád, at to radši nečte :-)) kniha spíše pro ženy

p. Rochesterová
09.11.2024 4 z 5

Tohle byl celkem úlet..jak knížka samotná, tak i fakt, že jediné sci-fi co jsem kdy přečetla bylo zrovna tohle..ale četlo se to skvěle a zasmála jsem se, takže fajn.....

Hoshi
04.11.2024 4 z 5

Pokud očekáváte nějakou hodnotnější, smysluplnější literaturu, máte velká očekávání, tak se do této knihy ani nepouštějte. Je to nenáročné, odpočinkové čtení a přesně to jsem očekávala. Příběh se četl téměř sám, oddechla jsem si, zasmála jsem se. Vektal je zlatíčko a nutně potřebuji další díl. :)

DreamerX9
01.11.2024 2 z 5

Vůbec nevím co si mám o knize nebo o autorce myslet. Kniha jako taková co se týče děje mi připadá jako naprostý brak. Na druhou stranu Něco takového jsem v četbě sci-fi ještě nečetla. Když už člověk myslí že ho nemůže nic překvapit přijdou Barbaři z ledové planety a jejich páření. V knize jsem také našla pár podobností z jiných (např. Hostitel) Nepovažuji to za kvalitní četbu ani za smysluplnou ani obohacující bylo to spíš jako koukat na Love Island. Netřeba přemýšlet. Ale myslím že právě tím Jaký je to bizár to může i bavit A neříkám občas jsem se zaculila ale v dalších dílech pokračovat nebudu.

Ownkai
27.10.2024 3 z 5

Přibližně do poloviny má kniha spád a baví.
Pak to ale začíná postrádat jakýkoliv děj - vše se točí okolo sexu a prázdných rozhovorů Georgie a Vektala.
Obešlo by se bez bonusové novely, která nepřinesla nic nového. Neviděli jsme žádný posun postav, a nic co by završilo příběh ústřední dvojice.

V celém příběhu vidím spoustu nevyužitého potenciálu a několikrát jsem se pozastavila nad tím, že “to přece ani nedává smysl…

Bohužel, pro mě celkem zklamání.

Eridani
23.10.2024 4 z 5

Chceli by ste, aby vás na zamrznutej planéte zachránil modrý svalnatý mimozemšťan s veľmi pôsobivými jazykovými schopnosťami?

Taký osud postihol Georgie a jej spoločníčky po tom, čo ich uniesli mimozemšťania a stroskotali na neznámej planéte. Keď sa Georgie chytí do pasce miestneho lovca menom Vektal, začína ich nečakané... dobrodružstvo. Mimozemšťania z Vektalovej rasy majú totiž zvláštnu schopnosť "rezonovať" s tým správnym partnerom, a keď sa to stane, neváhajú ani chvíľu. A práve Georgie je tou, s ktorou Vektal rezonuje. To znamená jediné: budúcnosť ich vzťahu je zaručene naplnená... rodinnými plánmi.

Hlavnou témou knihy je, bez prekvapenia, silná chémia medzi oboma postavami, a nie nadarmo knihu s dievčatami označujeme za "UFO porno". Príbeh sa vyvíja presne tak, ako by ste čakali, ale v pozadí sa predsa len odohráva aj boj o záchranu ostatných dievčat, takže nejaká forma zápletky tu existuje.

Svet, v ktorom sa odohráva, je len dejiskom pre vzťah Georgie a Vektalom. Nie je prepracovaný do detailov, no to ani nie je cieľom knihy. Štýl písania je jednoduchý a nenáročný, možno trochu amatérsky, ale práve to robí knihu ľahko čitateľnou a zábavnou. Osobne ma najviac bavila prvá polovica, kde sa Georgie a Vektal snažia dorozumieť napriek jazykovej bariére, čo vedie k množstvu zábavných a nečakaných situácií. Prekladateľka odviedla skvelú prácu a vtipy fungujú aj v preloženej verzii. Samozrejme, nejaká jazyková bariéra obom nebránila v tom, aby sa spolu nezblížili viac. Vektalove jazykové schopnosti sa totiž ukázali byť brilantné v celkom inej oblasti

Vektala sa nedá nemilovať pre jeho starostlivú a ochranársku povahu. Trošku mi ale vadila jeho príliš veľká majetníckosť.

Túto knihu určite netreba brať príliš vážne. Dej nie je príliš originálny ani zložitý, Je to bláznivý mix sci-fi a erotickej romantiky. Ideálna oddychovka, ak chcete jednoducho vypnúť mozog a nad ničím komplikovaným nechcete premýšľať. Ak však hľadáte komplexnejší príbeh alebo podrobnejšie prepracovaný svet, môžete byť z tejto knihy sklamaní.

Veszka
18.10.2024 4 z 5

Je to trochu parodie na Black Dagger Brotherhood ale v dobrém smyslu. Obě rasy předou, mají koňský p*ra, jsou majetničtí, silní, mají tesáky, jsou sexy a medvídkové k pomilování. A taky dojde k párování mezi ztroskotanou bandou holek a místními barbary, ze kterých se vyklube další díl. Já se bavila, je to trochu morbidní sranda co se týče té fázi o znásilnění mimozemšťanem a umrznutí ale když pominu tohle to tak jsem se dost nasmála. Komunikační bariéra mezi Georgie a Vektalem je velká ale nic to nebrání tomu aby se dorozumívali rukama, nohama a všema možnýma údama. Je tam hodně sexu, zábavy a na konci je přeslazená romantika ale já budu v sérii mile ráda pokračovat dál.

Terva
17.10.2024

„Začnu se hihňat. Lechtá to, až se ošívám,
a měla bych ječet „tohle ne, pomoc, to je znásilnění“,
ale místo toho dostávám záchvat smíchu.
Protože mě nechce sežrat.
Chce mi jen lízat vaginu.“

To jsem zase jednou střelil vedle. Už jen to, že ze 49 komentářů, které tu jsou je 49 žen!!! Pravděpodobně budu první muž, který příběh četl a k této knize napíše komentář. A nebude to nic HIVpositiv. Protože celý koncept tohoto příběhu je strašný. Představa, že nějaká (nějaké) žena je unesena mimozemšťany a vyhozena (vyhozeny) na Ledové planetě, kde potkají mimozemské barbary a tam se rozšukají jako zběsilé . . . to je strašná představa. Ona padne do pasti, barbarský lovec jí z té pasti uvolní, odnese jí do své jeskyně a tam jí vylíže vaginu . . . a pak už se tam jen líbaj, oshávaj, ona mu ho vyhoní a pak si zašukaj. No, nic, druhou knihu už rozhodně číst nebudu.

Citát: Dneska večer mu ho rozhodně vyhoním.

Klukům to snad ani nedoporučuji, pokud nemají rádi pseudo sci-fi porno promísnuté červenou knihovnou. Tohle je opravdu dívčí román. Navíc je v tom spousta nelogických věcí. Například jako by paní spisovatelka zapomínala, kolik je vlastně v odhozeném kontejneru žen, ať už živých nebo v kryoboxech. A vrcholem jsou lovci barbaři, kteří používají mýdlo – to jsem šel do kolen. Přeci nebude ručně honit špinavého smrdícího divocha. A pak se tam objevil celý kmen nadržených barbarských lovců (s mýdlem) a několik pozemských žen . . . inu, pokud ještě neumřeli, šukají tam do dnes. Příběh nemá vůbec dramatickou stránku, žádné napětí ani v podstatě žádný humor. Je to jen o sexu.

Citát: Tahle rozkoš bude má smrt.

Tenebris_Draco
03.10.2024 5 z 5

Kvůli některým negativním komentářům, jsem se celkem obávala četby této knihy. Avšak zvědavost mi nedala a nelituji.
Bylo to skvělé, roztomilé, místy smutné a ke konci plné hmmm věcí. Ovšem u konce, kdo by se divil, že se tam děly, když předtím předcházelo, to co se stalo?
Na začátku se moc ehmmm věcí netane, takže se toho člověk bát nemusí. Sem tam se pak pár situací naskytne, avšak nejvíce jich je ke konci.
Děj to má, přestože místy nedodělaný, je zajímavý a hodí se sem. Hlavně ona jazyková bariéra a věci mezi druhy.
Takže velmi doporučuji, i když takové knihy nejsou pro všechy, ale já se do nich zamilovala.

Ebony
30.09.2024 5 z 5

Prosím více takových knih :-) konečně se do toho někdo pořádně opřel :-)

Ruby Dixon
americká