Jacob

Jacob
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535652/bmid_jacob-660ef97115c7d.jpg 4 65 65

Blakemoreovi série

1. díl

Avery Stoneová zoufale potřebuje peníze. Je to otázka života a smrti, proto se rozhodne stát prostitutkou, aby vydělala potřebnou částku. Vypadá to, že se na ni štěstí usmálo, když dostane nabídku na práci pokojské za plat, o jakém se jí ani nesnilo. Celé je to až příliš krásné… Jacob Blakemore, syn muže, který ovládá celé podsvětí státu New York, není žádný dobrodinec, ale když to Avery zjistí, už je pozdě. Vyjde najevo, že pracovní smlouva je ve skutečnosti pakt s ďáblem stvrzený jejím vlastnoručním podpisem. A není cesty zpět. Rychle začíná chápat, že dům, kde měla pouze pracovat, skrývá temná tajemství. Nemůže utéct. Je odkázaná pouze na sebe a své odhodlání, které se však jejímu šéfovi vůbec nelíbí. Čeho je schopný muž, který není zvyklý na odmítnutí? Kolik je schopna snést žena, která nechce ztratit samu sebe?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Jacob


více info...

Přidat komentář

Radka1727
04.09.2024 3 z 5

Po přečtení předchozích knih jsem čekala asi o trochu víc... všechno bylo takové rychlé, uspěchané,ale chápu, že první díl je spíš rozjezdem pro další díly.
Skvělá obálka, Jacob je na ní ďábelský i božský .... Přesto se těším na další díly.

LennaK
02.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Zpočátku jsem váhala s tím, zda vůbec knihu koupit, ale po prvních stránkách jsem byla spokojená, že jsem (i přes obálku) do knihy šla.

Jako plusy bych označila šikovně pojaté téma "orgií" :), které z mého pohledu nebyly vůbec vulgární. Dobývání Avery se mi také líbilo, ačkoliv se mi někdy zdálo, že v knize se "nic neděje" nebo se "opakují předchozí stránky. Jsem trochu zklamaná, že jsme se více nedozvěděli o Avery a jejím hazardu a v některých pasážích mi to přišlo zbytečně uspěchané. Klidně bych jednu dvě stránky za každou kapitolu přidala a rozvinula děj. Averze Avery vůči bratrům Blakemore mi občas přišla neopodstatněná.

I tak hodnotím knihu kladně - napínavý děj, škádlení a otevřený konec. Další díly si určitě přečtu. Jen doufám, že se nebude opakovat podobný knižní scénář jako Jacob&Avery. Na mě byla Avery až moc plachá.

Každopádně doporučuji.


Helena Lacková
02.09.2024 5 z 5

Opět skvělá kniha. Knihy s touto tématikou miluji. Konec knihy byl otevřený a já s napětím čekám na další díl

EvikU.
26.08.2024 4 z 5

Jacob je první díl nové série Blakemoreovi této autorky. A musím tedy říct, že je rozhodně lepší než její předchozí knihy.

Jacob je jedno z mnoha dětí Jordana Blakemorea. Vede svůj dům, kam si najímá “pokojské pro svoje zvrhlé radosti v sexu. Přijímá nové a nové dívky, protože ho po čase přestanou bavit. Avery tuší, že půjde o víc než jen práce pokojské. Přesto se zdá, že nemá na výběr. V kasinu si udělala moc velké dluhy a přišla o práci.

Jde jí o krk a tak raději skončí v pekle u Jacoba než aby jí našli někde mrtvou. Jenže ani u Jacoba není vše bezpečné. Není nic hrozivějšího než odkopnutá zhrzená žena, která Jacoba přestala bavit v okamžiku kdy uvidí Avery.

Avery nechce podlehnout a být jedna z mnoha. Ale má na výběr? A jde vůbec charismatickému divokému Jacobovi odolat? Jacob je z Avery také nesvůj, poprvé mu žena neskončila sama v náručí a musí jí dobývat.

V knize si přijdou na své romantické duše, ale i milovnice sexu v knize. Je ho ale tak akorát, scény jsou dobře napsané a je tam i napětí, protože Jacob nežije úplně podle zákona. Avery si uvědomuje, že s ním nebude lehký život, ale bez něj by byla ještě víc ztracená. Konec je otevřený, tak už se teď těším na druhý díl.

Raislin
18.08.2024 5 z 5

Skvělá oddechovka na léto. Těším se na další díly této série.

oresvo
16.08.2024 4 z 5

Popravdě jsem čekala trochu víc napětí, mafiánské akce.
Avery mi přišla strašně ustrašená a pak jako když přepne. I když má k dobru, že mu hned nedala.
Jacob mi byl sympatický, sice měl malinko úchytné choutky ale i tak byl fajn.
Bavil mě i Carter. Doufám, že se dočkáme i jeho příběhu.
Tenhle díl mi přišel jako úvod k dalším knihám .

Jeanine8
15.08.2024 1 z 5

Po pikantním začátku jsem se trochu bála, co mě čeká a zda knihu dočtu a nakonec to sklouzlo do takové naivní červené knihovny, kdy “jeho vnitřní šelma, která neustále ze začátku hrozila utrhnout se ze řetězu asi po týdnu přišla v podstatě o koule….

petra1396
14.08.2024 3 z 5

Nebylo to špatné, ale dost věcí v celém příběhu bylo dost divné
Nějak jsem zpočátku vůbec necítila tu nažhavenost a přitažlivost mezi Avery a Jacobem. Způsoby "ovládnutí" byly také prapodivné ...
Hodně jsem srovnávala s Cizím dluhem a proti němu to nebylo tak zvrhlé - což je dobře, ale něco tomu chybělo, něco proč nemůžete přestat číst - ne že bych knihu nepřečetla během jednoho odpoledne (má jen 279 stran).
Uvidíme jak se povede dalšímu dílu, třeba to bude o dost lepší.
Zatím dávám 3 *

Jita160
07.08.2024 5 z 5

Po přečtení Jacoba, už vím ,že pokračování o dalších psychopatickomafiánských sourozencích bude voda na můj mlýn.
Zkažený, panovačný, agresivní Jacob má ve svém domě ženy jako hračky. Využívá je na sex... rád se s nimi podělí jak se svými hosty tak i s bratry.
Avery,která se díky dluhům dostává do jeho domu je,ale jiná... vzdoruje a brání se. Je pro něho obrovská výzva... loví jí a vábí jenže Avery má koule díky kterému ty jeho velmi trpí...
Oceňuji jak obálku tak i vidinu dalších dílů na které jak doufám nebudu příliš dlouho čekat.

monika0181
03.08.2024 4 z 5

Není to špatní, je to čtivé, vtáhne Vás to do děje. Má to grády.
Ale emoce to na mě nepřeneslo.
Byť se mi to líbilo, měla jsem pocit, že čtu knihu jako na půl plynu. Pořád jsem čekala, kdy bude to wau, že si sednu na zadek. A ono nic.
Vtáhlo mě to, ale pořád jsem něco čekala a to nepřišlo.
Některé situace mě přišly šup šup a hotovo. Žádný vývoj, jen situace a je hotovo.
Prostě mi tam něco chybělo.
Ale na druhou stranu je Litkowiec jedna z mála polských autorek, kterou s chutí čtu.

Fidibus
25.07.2024 4 z 5

(SPOILER) Rychlé, byť docela propracované, mafiáni autorce jdou.
Vlastně jsou tu 2 zápletky - dívka v dluzích se stává u mafiána pokojskou, ovšem dívky slouží i pro potěšení... Ona se však brání, vzbudí zájem, ale je opravdu víc? Má šanci obstát mezi mafiány? A navíc je tu otec mafiánské rodiny. Tam jde o tu 2. zápletku, vztahy v rodině a k okolí. Bohužel mi přišla spíš navíc, ale na konci převáží, otcovy neznámé plány a příští díl. Snad tempo vydrží i dál,ne jako v minulé sérii.
Dobře napsané, psychologie obou uvěřitelná a k tomu Carter a sourozenci.
Hezká obálka.

Štítky knihy

erotika prostituce podsvětí

Autorovy další knížky

Kinga Litkowiec
polská, 1994
2021  66%Cizí dluh
2022  68%Nová zkouška
2022  70%Ve jménu pomsty
2023  69%Proti pravidlům
2024  78%Jacob
Skrýt reklamy