Bodyguardka

Bodyguardka
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528125/bmid_bodyguardka-657780501afa0.jpg 4 343 343

Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

The Bodyguard, 2022

Lucif
09.11.2024 5 z 5

Naprosto boží! Zábava, romantika, napětí .. Už dlouho jsem se takto nezasmála.. tolik různých emocí dokázal ten příběh vyvolat. Fakt pecka. A to jsem se bála, že to bude tak max. průměrák, dokonce jsem dala přednost jiné knížce.. Ale tuhle si určitě někdy přečtu znovu ;). Naprosto doporučuji všem věkovým kategoriím. Pohlazení po duši. Kvalitní kousek.

rumova_kulicka
29.10.2024 5 z 5

Tak tohle byla jízda, od které jsem se nemohla odtrhnout. Nečekala jsem nic a výborně se bavila. Oceňuji hodně přímé řeči a méně nudných rozjímacích odstavců. Ten konec mi teda přišel už trošku příliš, ale proč ne. Určitě sáhnu i po další autorčině knize.

Megien
14.10.2024 5 z 5

Naprosto pohodová romantika. Četlo se to prakticky samo. Postavy mě bavily a jednotlivé charaktery byli velmi dobře vystavěné. Můžu jenom doporučit. Výborné čtení na deštivé podzimní večery, kdy člověk potřebuje pohladit po duši.

Ančísek
09.10.2024 5 z 5

Hrozně báječné čtení plné napětí, emocí a legrácek, jako na horské dráze. Kdo by nechtěl zajet do Texasu a pobýt nějaký čas na ranči s koníky a milými lidmi? Užila jsem si každou stránku a teď budu knihu půjčovat všem v okolí. :D

Ať se jde Bobby vycpat a krásnou ptačí budku všem :D :)

mstychov
04.10.2024 5 z 5

Na knížku mě nalákala kamarádky a já si ji pořídila jako eknihu. Protože… když vám čtecí kámoška řekne, že si z ní sedla na zadek, tak se o tom chcete přesvědčit na vlastní oči. :)

Na začátku se seznamujeme s hlavní hrdinkou Hannah, která pracuje v agentuře chránící známé osobnosti. Je školená pro nebezpečné situace. Přesně ví, kdy má zaútočit a jak útočníka spacifikovat. To by vše nebylo až tak zvláštní, kdybychom se vzápětí nedozvěděli, že je maličká, drobounká a vypadá jako dívenka.

Hannah prochází těžkým obdobím. Pohřbívá maminku a dostává se do soutěže o prestižní zakázku se svým přítelem, který v agentuře také pracuje. Šéf ji neustále posílá domů, aby mohla truchlit, ale ona se nechce vzdát.

Nakonec dostane jednoduchou zakázku s velkou hvězdou, která se roky schovává. A to s hercem Jackem Stapletonem. Ten je nejen velice tajemný a slavný, ale taky charismatický.

Hannah má jediný úkol. Ochránit Jacka a jeho rodinu před stalkerkou, která vystrkuje drápky. Jenže… Práce a city se nemíchají! Nebo je v lásce povolené vše? Jak se Hannah vyrovná s nelehkým úkolem?

Čtení jsem si maximálně užila. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. Oddechovku s nevšedním příběhem. Ráda bych vypíchla svižné dialogy. Doslova se jednalo o vtipné přestřelky mezi Jackem a Hannah.

Vřele doporučuji!

Oblíbené věty z knihy:
Jak jsem se měla soustředit v přítomnosti boha sexuální přitažlivosti?
Právě se díváte na svoji osobní krevní banku.
Seš Jack Rozparovač našeho vztahu!
A možná že víra v sebe sama je vlastně jen vlastní rozhodnutí, že to zvládnete.

lucakuca
24.09.2024 5 z 5

Autorka má přezdívku:
Královna pohodových romancí.
A Je To Tak! Chceš oddechovku, chceš se pobavit, zavzdychat a na konci utřít pomyslnou slzu štěstí? Začti se!
Začti se a dostaneš pohodu.

Janulkaxxx
16.09.2024 4 z 5

Dobra, pohodova, ctiva oddechovka na jeden vecer. Trochu me zklamal rychly konec.

kacenka6144
12.09.2024 5 z 5

Tohle byla moje první knížka od této autorky a budu se muset podívat i po dalších. Příběh jsem si opravdu užívala. Je to taková ta klasická pohodová romantika - chvilku se s hlavními postavami smějete a chvilku máte trochu slzy v očích. Teď je před námi pár dešťových dní a tohle je přesně knížka na tuhle dobu.

knihomolka.adel
17.08.2024 4 z 5

Označení "královna pohodových romancí" na paní spisovatelku opravdu sedí. Ještě jsem se s její tvorbou nesetkala, ale tohle byla přesně ta knížka, která člověka zahřeje u srdíčka, nemusí nad ničím moc přemýšlet a jenom si ten příběh užívá.

Toledo
13.08.2024 5 z 5

No tak to byl moc příjemný a pěkný příběh, úplně mě to hřálo u srdce a moc bavilo. Mělo to všechno co si od romantického příběhu přeju a určitě doporučuji všem.

Mandlevest
12.08.2024 4 z 5

Knížka, kterou jsem teď potřebovala číst. Jednoduše napsaná, s hromadou klišé, ale to klišé si nehraje na životní pravdy a moudrosti světa. Je odlehčené lehkostí a vtipem a opravdu sympatickými hlavními hrdiny, kterým budete fandit. Autorku mám ráda a těším se na její novinku, která zanedlouho vyjde. Milé čtení, absolutně jednoduché, ale vkusné, s trochou drsnosti a trochou romantiky, bez erotických scén a přece tak zamilované a vtipné. Přečteno na první dobrou a bavila jsem se moc. Čtyři a půl * s doporučením.

happy19
02.08.2024 4 z 5

Milý knižní příběh!
Odpočinkové čtení k vodě,-)
Občas si přečíst vtipnou lehčí romanci není na škodu:-)
Tady ta mi sedla i když jsem čekala více té romantiky...asi už jsem náročná:-)))

,,Neboj se přijít o někoho,kdo není vděčný za to,že vás má."

dam.si.knihu
29.07.2024 4 z 5

Příběhů o bodyguardech už najdeme v knižním světě hodně. At už o mužských, či dámských. Já svou oblíbenou sérii mám a musím říct, že na tuhle knihu z pera Katherine Center jsem byla opravdu zvědavá. Bylo to také díky těm skvělým recenzím, co jsem si tu přečetla!
Příběh se četl velice dobře, autorka vás od začátku vtáhne do děje a nezdržuje se sáhodlouhým popisem, ale všechno postupně přiměřeně dávkuje. Nebyla chvíle, kdy bych se u příběhu nudila a slupla jsem ho téměř jako malinu. Je to vtipné, jednoduché, čtivé.

Musím říct, že jediné co mi na příběhu chybělo bylo to, že jsem tam postrádala více nějakého popisu a akce z profese hlavní hrdinky a většího děje mezi hlavními hrdiny, abych jim tu zamilovanost mohla věřit. Byť v tom závěru tam toho bylo více, tak v průběhu jsem to zkrátka postrádala. :)

Takže tohle je další letní tip, který se hodí na dovču, zahradu, či k pochmurnému počasí a náladě
Za knihu děkuji @albatrosmedia #spoluprace

pip11
26.07.2024 5 z 5

Bylo to moc hezké, úsměvné a občas vtipné. Tento příjemně lehký a pohodový příběh je ideální jako prázdninové čtení.

Aires
17.07.2024 5 z 5

Hanna umí protivníka zneškodnit vývrtkou na víno, skákat padákem nebo zachraňovat krky ropným oligarchům na jachtě. Bodyguardka nebo ne, trablům s láskou se ale neubrání.

V den pohřbu její matky se s ní rozejde přítel a místo kýženého útěku někam do Koreji musí chránit hollywoodskou hvězdičku Jacka Stapletona. Doufá, že naživo bez kamer a scénáristů Jack ztratí své kouzlo. Naživo je vše ale mnohem horší. Skutečný Jack, který odhazuje špinavé prádlo, bojí se mostů nebo ji nosí na zádech, je totiž zatraceně roztomilý...

A tak bych popsala celou knížku- roztomilé, originální a neskutečně zábavné čtení. Možná nerealistický příběh, ale napsaný s lehkostí a humorem. Při čtení se budete smát, užívat si jejich společné chvilky naplno a když přečtenou knížku zaklapnete, přetrvá hřejivý pocit u srdíčka. Body navíc za to, že se autorka obejde bez divokých sexuálních scén a získá si vás jen atmosférou, láskou a šarmem Jacka Stapletona :)

anovy64
13.07.2024 4 z 5

Nenáročná romantika, i když Hanna na mě moc profesionálně nepůsobila, ale byla milá. Jack je až moc kladný hrdina. Oceňuji, že autorka do knihy začlenila i vážnější téma, ale za pasáž s Wilburem a za styl vyprávění ubírám hvězdičku.

Monike
07.07.2024 5 z 5

Kluci jeli na pánskou jízdu a já si říkám, vždyť mi do výzvy chybí poslední knížka. Tak jsem vlítla do knihovny a říkám, kde jsou novinky z roku 2024 a tato mi padla do oka. Nelituji, četla se sama:-). Díky CV!!!

blazkoma
30.06.2024 5 z 5

Tato kniha by mohla být vyobrazena vedle definice ideálního letního čtení, přečteno za několik hodin s úsměvem na tváři.

jitka_dankova
17.06.2024 5 z 5

Povedená dospělácká romance o bodyguardce. Nevyhledávám tyhle knížky a když už mne nějaká osloví, tak musí stát za to, abych k ní sem přidala komentář (buď v dobrém nebo ve zlém). A tahle za to stojí. Autorka si povídá rovnou se čtenáři a je to příjemné. Připadala jsem si, jako bych s hlavní hrdinkou seděla u kafe a ona mi živě vyprávěla, co se jí stalo. Knížka je i lehce vtipná, při čtení se mi často zvedaly koutky k úsměvu a dokonce jsem si ve dvou místech poprskala smíchy svoji elektronickou čtečku. Nejvíc jsem ale oceňovala tu opravdovost a realističnost toho povolání. Aby ne, když si na to téma autorka nastudovala několik tematických knih. Celá romantická linka se nesla ve vyzrálejší a dospělé atmosféře a bylo to vlastně milé. Myslím, že pro mnohé by to mohlo být ideální odpočinkové čtení na dovolenou.

Ivka14
13.06.2024 4 z 5

Normálně v knihách o bodyguardech, které čtu, je bodyguard vždy chlap. Bylo tedy osvěžující vidět ženu jako bodyguarda. Kromě toho je tato kniha tak zábavná a neuvěřitelně zábavná. Byly chvíle, kdy jsem se nahlas smála.

Příběh má také velmi vážnou stránku a miluji, když se romantické knihy zabývají i vážnými problémy, jako je smutek a vina. Dodává to další vrstvu již tak fenomenálním romancím. Mojí oblíbenou částí celé knihy byla rodinná dynamika. Jackova rodina je aspektem, který posouvá děj kupředu. Scény s rodinou jsou některé z nejzábavnějších, ale také některé z nejvíce srdcervoucích. Také jsem si myslel, že vypravěčský způsob byl velmi zajímavý. Hannah v některých případech prolomí čtvrtou zeď a téměř oslovuje čtenáře přímo. Někdy mi to připadalo, že se fakt dívám na nějakou romantickou komedii.