Bodyguardka
Katherine Center
Ona mu kryje chrbát, on si získal jej srdce. Čo by sa mohlo pokaziť? Hannah Brooksová vyzerá skôr ako učiteľka v materskej škôlke než žena, ktorá by vás vedela zabiť vývrtkou na otváranie fliaš alebo guľôčkovým perom. No pravda je taká, že pracuje ako bodyguardka – osoba poverená výkonom fyzickej ochrany. Práve ju nasadili na slávneho herca Jacka Stapletona, aby ho chránila pred stalkerkou v strednom veku. Keď Jackovi ochorie mama, vráti sa na rodinný ranč v Texase. Má to však jeden háčik. Jack nechce, aby sa jeho rodina dozvedela, že ho prenasleduje stalkerka, ani že má ochranku. A tak Hannah – proti svojej vôli a presvedčeniu – musí predstierať, že je Jackova priateľka. Hannah sa jej nová rola ktovieako nevidí. No čím viac času trávi s Jackom, tým väčšmi sa jej zdá reálnejšia. A to jej zlomí srdce. Pre Hannah nie je problém chrániť Jacka, ale ako si ochráni svoje dlho zanedbávané srdce? To je najťažšia úloha, akú dosiaľ v živote riešila.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , LindeniOriginální název:
The Bodyguard, 2022
Tohle byla taková milá naprosto nerealistická blbůstka a já jsem si ji fakt užila. Když jsem ji začala číst, po padesáti stranách jsem se šla sem kouknout, jestli už jsem to náhodou nečetla. Měla jsem ten dojem. A asi ten dojem budu mít třeba jednou znova, protože tohle ve mně hlubší dojmy nenechá. Ale bavila jsem se, zasmála jsem se a bylo to prostě milé.
Téma ochránce x klient mám ráda a nápad, že tím ochráncem bude žena, mi přišel neotřelý. Akorát že to bylo plat prtný, protože mi to jako celek dvakrát nesedlo. Hanna byla zvláštní, ještě zvláštnější byly některé její reakce, a jako profi bodyguardka mi místy přišla docela lehkomyslná, což snižovalo její uvěřitelnost. Chemie mezi ústřední dvojicí nulová, vedlejší postavy na pěst... Jako nebylo to vysloveně špatný, ale můj šálek to rozhodně nebyl.
Možná by to ještě byla supr knížka, ale já už nemám chuť to zjišťovat. Na stránce 55 jsem to vzdala. Mě prostě nudí mnohastránkové vzdychání nad úžasným exteriérem hlavního hrdiny - už se nedivím, že si tolik kluků hodiny huntuje tělo v posilovně , když si myslí, že tohle všechny ženy chtějí. Některé ano, ale ty samé pak budou nejvíc nadávat, že ten jejich chlap je sebestředný a tráví všechen čas v posilovně (tak on to svalstvo nemá z romantických procházek po přírodě...) a pak ho pustí k vodě kvůli oduševnělému hubenému intelektuálovi.
Těšila jsem se na emocionálně i mentálně vyzrálou hlavní hrdinku. Tak nic.
A měla to být pohodová romance. Ani to se nekonalo. Hned zkraje smrt její maminky, hnusné kopačky od partnera, rakovina prsu maminky hlavního hrdiny a smrt jeho mladšího bratra.
Ani styl psaní mi nesedl. Nehodnotím počtem hvězd, protože to nechci číst dál.
Hanna byla velmi zvláštní osobnost a tak úplně mi nesedla. Příběh se šíleně dlouho rozjížděl, chyběl mi v něm ten náboj a pak byl najednou konec. Chemie nulová.
Očakávala som klasickú romantiku a tú som aj dostala.
Bodyguardka je veľmi pohodová kniha. Moc mi prirástli k srdcu hlavné postavy. Jack je popísaný ako veľmi príjemná slávna hvezda, ale pritom je to úplne obyčajný človek ako ostatní, so svojími problémami. Hannah by sa mohla trošku odviazať, ale je zviazaná pracovnými nariadeniami. Kniha je velmi ľahko čitateľná. Dialógy sú svižné, stále sa niečo deje a čo oceňujem sú krátke kapitoly. Je to kniha ku ktorej sa rada vrátim.
Naprosto boží! Zábava, romantika, napětí .. Už dlouho jsem se takto nezasmála.. tolik různých emocí dokázal ten příběh vyvolat. Fakt pecka. A to jsem se bála, že to bude tak max. průměrák, dokonce jsem dala přednost jiné knížce.. Ale tuhle si určitě někdy přečtu znovu ;). Naprosto doporučuji všem věkovým kategoriím. Pohlazení po duši. Kvalitní kousek.
Tak tohle byla jízda, od které jsem se nemohla odtrhnout. Nečekala jsem nic a výborně se bavila. Oceňuji hodně přímé řeči a méně nudných rozjímacích odstavců. Ten konec mi teda přišel už trošku příliš, ale proč ne. Určitě sáhnu i po další autorčině knize.
Naprosto pohodová romantika. Četlo se to prakticky samo. Postavy mě bavily a jednotlivé charaktery byli velmi dobře vystavěné. Můžu jenom doporučit. Výborné čtení na deštivé podzimní večery, kdy člověk potřebuje pohladit po duši.
Hrozně báječné čtení plné napětí, emocí a legrácek, jako na horské dráze. Kdo by nechtěl zajet do Texasu a pobýt nějaký čas na ranči s koníky a milými lidmi? Užila jsem si každou stránku a teď budu knihu půjčovat všem v okolí. :D
Ať se jde Bobby vycpat a krásnou ptačí budku všem :D :)
Na knížku mě nalákala kamarádky a já si ji pořídila jako eknihu. Protože… když vám čtecí kámoška řekne, že si z ní sedla na zadek, tak se o tom chcete přesvědčit na vlastní oči. :)
Na začátku se seznamujeme s hlavní hrdinkou Hannah, která pracuje v agentuře chránící známé osobnosti. Je školená pro nebezpečné situace. Přesně ví, kdy má zaútočit a jak útočníka spacifikovat. To by vše nebylo až tak zvláštní, kdybychom se vzápětí nedozvěděli, že je maličká, drobounká a vypadá jako dívenka.
Hannah prochází těžkým obdobím. Pohřbívá maminku a dostává se do soutěže o prestižní zakázku se svým přítelem, který v agentuře také pracuje. Šéf ji neustále posílá domů, aby mohla truchlit, ale ona se nechce vzdát.
Nakonec dostane jednoduchou zakázku s velkou hvězdou, která se roky schovává. A to s hercem Jackem Stapletonem. Ten je nejen velice tajemný a slavný, ale taky charismatický.
Hannah má jediný úkol. Ochránit Jacka a jeho rodinu před stalkerkou, která vystrkuje drápky. Jenže… Práce a city se nemíchají! Nebo je v lásce povolené vše? Jak se Hannah vyrovná s nelehkým úkolem?
Čtení jsem si maximálně užila. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. Oddechovku s nevšedním příběhem. Ráda bych vypíchla svižné dialogy. Doslova se jednalo o vtipné přestřelky mezi Jackem a Hannah.
Vřele doporučuji!
Oblíbené věty z knihy:
Jak jsem se měla soustředit v přítomnosti boha sexuální přitažlivosti?
Právě se díváte na svoji osobní krevní banku.
Seš Jack Rozparovač našeho vztahu!
A možná že víra v sebe sama je vlastně jen vlastní rozhodnutí, že to zvládnete.
Autorka má přezdívku:
Královna pohodových romancí.
A Je To Tak! Chceš oddechovku, chceš se pobavit, zavzdychat a na konci utřít pomyslnou slzu štěstí? Začti se!
Začti se a dostaneš pohodu.
Tohle byla moje první knížka od této autorky a budu se muset podívat i po dalších. Příběh jsem si opravdu užívala. Je to taková ta klasická pohodová romantika - chvilku se s hlavními postavami smějete a chvilku máte trochu slzy v očích. Teď je před námi pár dešťových dní a tohle je přesně knížka na tuhle dobu.
Označení "královna pohodových romancí" na paní spisovatelku opravdu sedí. Ještě jsem se s její tvorbou nesetkala, ale tohle byla přesně ta knížka, která člověka zahřeje u srdíčka, nemusí nad ničím moc přemýšlet a jenom si ten příběh užívá.
No tak to byl moc příjemný a pěkný příběh, úplně mě to hřálo u srdce a moc bavilo. Mělo to všechno co si od romantického příběhu přeju a určitě doporučuji všem.
Knížka, kterou jsem teď potřebovala číst. Jednoduše napsaná, s hromadou klišé, ale to klišé si nehraje na životní pravdy a moudrosti světa. Je odlehčené lehkostí a vtipem a opravdu sympatickými hlavními hrdiny, kterým budete fandit. Autorku mám ráda a těším se na její novinku, která zanedlouho vyjde. Milé čtení, absolutně jednoduché, ale vkusné, s trochou drsnosti a trochou romantiky, bez erotických scén a přece tak zamilované a vtipné. Přečteno na první dobrou a bavila jsem se moc. Čtyři a půl * s doporučením.
americká literatura herci Texas stalking únosy životní krize romance ranč, rančeři ochránci partnerské rozchody romány pro ženyAutorovy další knížky
2019 | Jak ti zmizet ze života |
2019 | Štěstí pro začátečníky |
2024 | Bodyguardka |
2009 | Všechno zlé je k něčemu dobré |
2024 | Zkouška ohněm |
Romantický příběh, dost roztomilá kniha. Člověk nemůže očekávat něco víc, ale oddechne si u toho.