Božský bastard

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501354/bmid_bozsky-bastard-NBN-501354.jpg 4 3055 3055

Božský bastard série

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota

Beautiful Bastard, 2013

Anitta
22.06.2014 1 z 5

Tato kniha me bohuzel vubec neoslovila:( cekala jsem nejaky pribeh zapletku a zdalo se mi to cele o nicem. Precetla jsem ji ale vracet se k ni urcite nebudu.

smejkalova.m
17.06.2014 5 z 5

skvělá kniha. Byla mi doporučena a měla jsem ji za pár hodin přečtenou. :)

Beni
15.06.2014 5 z 5

Špičková kniha :-) Chloe nemá chybu fakt :-) Hodně jsem se nasmála :-) Všem vřele DOPORUČUJI :-)

Pro mě TOP z této série, prostě vede :-)

galadrielin
13.06.2014 3 z 5

Lepší než Božský cizinec, kterého jsem četla předtím. Děj ale opět žádný (ne že bych snad nějaký čekala), Chloe mi v druhé půlce knížky lezla na nervy. Ale přesto je to příjemná oddechovka, kterou přelouskáte hned a nemusíte nad ničím přemýšlet. Jako četba pro nadcházející mistrovství světa ve fotbale, kdy se bude partner jen těžko přesvědčovat, aby s vámi něco podnikl, ideální.

mazzone
11.06.2014 5 z 5

tutová, bombová, suprová, vtipná, proste fakt za dlhu dobu jedna špica kniha, ku ktorej sa určite vrátite viackrát

martina5069
08.06.2014 5 z 5

No ani nevím co k tomu dodat..... Úžasnej erotickej román o vztahu na pracovišti,který se nakonec přehoupl v lásku a nečekaně to dobře dopadlo.Líbilo se mi střídání dialogů hlavních hrdinů a to jak se furt kočkovaly. Urćitě knihu doporučuji a nemúžu se dočkat až si přectu dalšího bastarda :-)

Fuksinka
06.06.2014 3 z 5

Není to erotický román, není to četba pro romantičky. Je to docela zábavný porno. Naštěstí se zde nevyskytují panenské krávy. Prostě dva dospělí sebevědomí lidé spolu píchají. (sorry, ale jinak výstižně to napsat nejde).Tomu odpovídá i slovník a (ne)děj. Nic jiného od toho nečekejte. Hlavně nepřemýšlejte a bavte se.
PS: paní překladatelko: Zamyslete se, co napadne čtenáře, když Bennett při předehře řekne "doprdele, vy jste ale vlhká!" .... asi tak.

shey
01.06.2014 5 z 5

V rámci daného žánru super a pět hvězdiček...

l.ennca
30.05.2014 4 z 5

Při čtení první poloviny knihy jsem myslela, že ji budu muset odložit nedočtenou. O to více mě překvapila druhá polovina, z které jsem byla nadšená a napjatá, jak toto může skončit. Fajn oddechové čtení.

SindyEM
28.05.2014 5 z 5

Úžasná kniha. Jedna z najlepších tohto žánru, napísaná vtipne a tak, že knihu prelúskate behom jedného večera. Do Bennetta je nemožné sa nezabuchnúť a Chloe je nemožné nemilovať. Ozaj vrelo odporúčam.Aj erotika stojí za to. Niektoré pasáže som čítala snáď stokrát...

Senzibil
28.05.2014 5 z 5

Božský bastard je opravdu výjimečný erotický román, nejen díky svému poutavému psaní, ale i díky skvěle vystiženým postavám. Chloe je postava, která Bennettovi nedává nic zadarmo a vrací mu to v plné míře, což přidává do příběhu unikátní dynamiku (na rozdíl od 50 odstínů šedi). Slovní přestřelky mezi hlavními postavami jsou brilantní a udržují čtenáře napnutého po celou dobu.

Dalším velkým plusem jsou kombinované kapitoly, které nám umožňují nahlédnout do myšlenek a pohledů na události od obou postav. Tato struktura přidává hloubku příběhu a umožňuje nám lépe porozumět motivacím postav.

Oproti jiným erotickým románům, Božský bastard vyniká nejenom svým smyslným obsahem, ale také kvalitním zpracováním postav a jejich vývojem. Je skvělé vidět, jak se v průběhu příběhu vyvíjí vztah mezi Chloe a Bennettem, a jakým způsobem se vzájemně ovlivňují.

Celkově lze konstatovat, že Božský bastard je nejen eroticky nabité čtení, ale i dovedně napsaný román s vynikajícími charaktery a poutavým příběhem, který se odlišuje od tradičních erotických románů, jako například 50 odstínů šedi.

Veronika.C
26.05.2014 5 z 5

Skvělá kniha .... líbí se mi střídání pohledů obou postav :)

Hugoline
25.05.2014 5 z 5

Tato kniha byla pro mne zatím byla tou nejvtipnější tohoto žánru. Na odlišení od jiných knih ji také přidalo prolínání pohledů Cloe a Bennetta. Výborná oddychovka :-)

cajori
20.05.2014 3 z 5

mě se kniha líbila :-)

Kate S.
19.05.2014 5 z 5

Dokonalé! Erotické, vulgární, smyslné, vtipné, božské! A líbil se mi i děj knihy :-) doporučuji a těším se na Božského cizince! A ještě přidávám jedno, za mě největší, plus - naprosto zbožnuji když se v knize objevuje pohled obou pohlaví, a vychází najevo nejen to jak vidí nabubřelého muže raněná žena, ale jak popisuje situaci zmatený zamilovaný muž. Super :-)

Smiley96
18.05.2014 5 z 5

Velmi pěkná vtipná erotická oddechová knížka. Můžu doporučit.

Patamata
14.05.2014 5 z 5

Za mne jedna z nej v erotickém žánru...super je střídání pohledu mužského a ženského. Určitě ano!

KriKri
06.05.2014 3 z 5

Žádná intelektuální literatura to není, to je pravda, ale jako oddechovka.. proč ne? Troufám si tvrdit, že je to jedna z lepších knih tohoto žánru, je to alespoň čtivé, to se o všech erotických knihách říct nedá, i když tam na mě bylo trochu moc křivek a ptáků...

andulka1406
06.05.2014 5 z 5

Jsem zarytý fanoušek 50 shades, ale tohle bylo vážně dobré. Zezačátku mě to ani tak nebralo, ale po pár chvílích mě to vtáhlo do děje. Benett je skvělá postava, líbí se mi možná více kapitoly z jeho pohledu. Jsem mile překvapená :)

barbuskaa
03.05.2014 5 z 5

Opět lehké čtení, které zaujme.. Po předchozí knize (Než jsem tě poznala) to byl příjemný odpočinek :)