Božský bastard

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501354/bmid_bozsky-bastard-NBN-501354.jpg 4 3055 3055

Božský bastard série

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota

Beautiful Bastard, 2013

Sádina
17.02.2014 5 z 5

Třikrát ANO! Kam se hrabe Padesát odstínů. V jednoduchosti je krása a autorčin styl psaní mi vyloženě sedl :).

Dymond
16.02.2014 3 z 5

Tato kniha je jak reklama na jednoduchost, ale musím uznat, že má něco do sebe... nejlepší je když si člověk potřebuje oddychnout od něčeho těžšího a vrhnout se na něco primitivního....

Shanib
10.02.2014 5 z 5

Kdyz jsem precetla 50 odstinu, dost jsem nad timto druhem literatury zanevrela. Kdyz jsem ale cetla nazory na tuto knihu, nedalo mi to....a dobre jsem udelala! Psat o tom, ze je kniha jednodussi, je zbytecne, nicmene jsem si u ni hezky odpocinula a kdyz jsem ji precetla, bylo mi strane lito, ze uz to skoncilo a myslim si, ze se k ni urcite nekdy zase vratim. Nutno dodat, ze psani takovychto knih urcite neni jednoduche - z dejoveho i jazykovoho hlediska - a Ch. Lauren se toho zhostila velmi dobre.

Mergirus
09.02.2014 3 z 5

Když si to hlavní rdinové rozdali hned po prvních pár stránkách, byla jsem v pokušení knihu odložit. Nakonec jsem vytrvala a naštěstí se děj jakžtakž srovnal. Není to zrovna strhující kniha, patří spíše k průměrným, ale pokud si zvyknete na slova jako "pták", "šoustat", "kurva" a "do prdele", pak se číst dá.

AylinLeto
08.02.2014 5 z 5

Oddechová nenáročná četba a někdy je to prostě potřeba, nemusíte přemýšlet a jen vypnete a relaxujete. Škoda, že kniha není delší, fakt se mi líbila. Btw. celkem ujetá úchylka neustále Chloe trhat spodní prádlo na cucky a ke všemu ještě tak drahé.

josephinn99
08.02.2014 5 z 5

Doporučuji:)

Ashlee7
06.02.2014 4 z 5

Božsky dobrá kniha. (y)

hajdy001
03.02.2014

chystám se knížku přečíst podle toho co čtu zde je dobrá tak jsem zvědavá a snad nezklame :)

Andyna
01.02.2014

Úžasná kniha :-)

Weunkaaa
28.01.2014

Ahoj, mohli by jste mi prosím napsat poslední třeba 3 věty jak ta kniha končí? Stáhla jsem si ji na netu, ale nejsem si jistá. zda je celá. Stačí napsat do zpráv prosím :)

P3tra
22.01.2014 5 z 5

Knižka je skvelá, tak dobre a ľahko sa to číta, dokonca je aj veľmi zábavné :) Teším sa na pokračovania serie BEAUTIFUL :D

TereZz24
09.01.2014 5 z 5

Kniha se mi líbila strašně moc! Zatím snad nejlepší! :) Jedině doporučuji!

marsel
06.01.2014 5 z 5

Sproste ale take pekne.

Styblice
04.01.2014 5 z 5

Božská kniha! Sex, vzrušení, příběh. Přečteno jedním dechem za jeden den. Těším se na cizince! :)

Kathyss
02.01.2014 5 z 5

Přečteno hned, kniha co mě bavila, vtáhla do sebe a už nepustila. :-) Oproti 50 odstínům opravdu jiný šálek čaje, dobře napsané a vzrušující. :-)

dieu
27.12.2013 5 z 5

...knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a to jedním dechem...za sebe musím říct, že 50 odstínů je slabší čajíček, protože tady se opravdu (a teď omluvte můj slovník) šuká o stošest...na konci samozřejmě happy end, který se dal čekat jako u milionů podobných knih, přesto musím dát 100%...opravdu super knížka!! :)

Janiss_89
26.12.2013 4 z 5

Čtivé. Za den přečteno. Jo je to jen o sexu, ale i mě to pobavilo, že jsem se zasmála. Proto 4* Další knihu si určitě přečtu, i když musím přiznat Christian Grey je lepší než Bennett Ryan :)

Paithe
24.12.2013 5 z 5

Úžasná kniha! Erotickými knihami se trh poslední dobou hemží,a přestože na ně všichni nadávají, jsou super. Jsou to erotické knihy, tak nemůžete očekávat něco "filozofického." :D Nemá cenu se zamýšlet, jestli je to možné a jak to ta ženská může trpět - je to kniha! Prostě sex - to je hlavní aktér. :D No jo, nebudu říkat, ať čtete nebo ne, ale za sebe dávám 5 hvězdiček. :D
(malá pozn.: ti, kdo to čtou, nejsou sexuální maniakové - proč by si na chvíli nemohli oddechnout u knihy, která po vás nežádá, aby jste se soustředili na složité zauzlení a vztahy? :D )

Harinka
21.12.2013 5 z 5

super, skvělý, skoro bych řekla, že lepší než Padesát odstínů šedi a možná i Obnažená, a další knihu si určitě přečtu

kvapsv
17.12.2013 5 z 5

Knihu jsem četla dlouho, ale ne proto, že by mě nebavila. Nejprve jsem ji četla jako e-knihu, ale jelikož mám pořád raději tu papírovou klasiku chtěla jsem si ji koupit. A tak jsem čekala a čekala než si ji koupím, abych ji mohla dočíst. :)

Líbila se mi..a to tak, že moc. Je sice podobná jako Padesát odstínů, ale našla jsem spoustu odlišností a to i v charakterech postav. Za mě je tato kniha v něčem dokonce i lepší než Padesát odstínů, které mám taktéž moc ráda.

Všem ženám, které mají rády knihy s lehkou sexuální tématikou mohu knihu jen doporučit. Já se už teď nemohu dočkat pokračování v podobě Božského Cizince. :)