Božský bastard
Christina Lauren
Božský bastard série
Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , JotaOriginální název:
Beautiful Bastard, 2013
Prostě naprosto skvělá knížka s naprosto skvělými hláškami. Jo, Bennett s Chloe jsou naprosto skvělí. :´)
Doporučuju přečíst.
Hm, aha. Takže s tím, jak je kniha prezentovaná, jsem od ní očekávala opravdu více. Tuhle knihu jsem prostě jenom přečetla. Sice jsem byla zvědavá, jak se bude vyvíjet, ale ničím mě neuchvátila. Ale najde se tu i něco fajn - např. že každá kapitola je psaná z pohledu druhé osoby. Skvělé zpestření a pochopení děje :)
Kniha mi dala přesně to, co jsem od ní očekávala. Přečetla jsem to jedním dechem a moc se mi to líbilo. Docela mi vadí ty negativní komentáře. Zajímalo by mě, co do toho očekávali. Už v obsahu je jasný, o co tu jde. Mě tyto příběhy baví, tak proto je čtu. Ale každý je jiný. Když budu chtít nějakou vážnou a kvalitní literaturu, určitě nepůjdu do tohoto žánru.
Kniha se mi četla báječně. Líbilo se mi střídání pohledů obou hrdinů každou kapitolu, člověk si tak udělá lepší obrázek. Jinak obě postavy jsem si oblíbila. Božský bastard se dá číst jedním dechem, při kterém se dost pobavíte. Všem vřele doporučuji a už se těším na další díl.
Velice slibný příběh, který jsem přečetla jedním dechem. Nejen že se mi líbilo napětí hlavních hrdinů, které jsou skrz jejich pracovní nasazení schopni překousnout. A že je toho hodně co k nesnesení, ale samotné vyvrcholení a vyřešení tohoto napětí předčilo moje očekávání. Erotika se vším všudy a přesně jak to má být. Tohle já můžu, těším se na další díl =)
Autorky a anotáciu som vám predstavila, takže sa môžem pustiť na samotnú knihu.
V poslednej dobe sa stalo pravidlom, že sex v knihách predáva. Dôkazom je napríklad 50 odtieňov sivej. Po úspechu tejto série sa mnoho autorov pustilo do písania erotických príbehov a častokrát sa stáva, že autorom uniká dej, ale zato scény sexu máme detailne opísané. Jednou z takých kníh je aj Božský bastard.
Prečítajte si clu recenziu na: http://kniznemaniacky.blogspot.sk/
Výborná kniha, četla jsem jedním dechem a dost se u ní nasmála. Chloe je prostě jedinečná. Rozhodně by neměla chybět v knihovně.
Prostě dobrá .. velmi dobrá erotická kniha. Nic víc to není, tak tam nic víc nehledejte :)
Prý se kniha bude točit jako celovečerák.Mám to z věrohodného zdroje.Píšou to v katalogu NEOLUXOR živě.Píšou,že už je napsaný scénář.
To teď bude v kině samé porno,když si vezmu, že točí i těch Padesát odstínů....
Knihu jsem precetla jednim dechem. V tomto zanru knih bych rekla, ze zatim TOP! Mela jsem precteno za dva dny :)
Dočetla jsem jen proto, abych se přesvědčila, že se to opravdu nezlepší. To je ale slátanina! Vždyť ty holky vůbec neumí psát! Jazyková úroveň základní školy. A naprosto neuvěřitelné charaktery.
Jednodušší děj, ale šlo hlavně o tu erotiku a dialogy. Výborné na odreagování, mně se to líbilo :) A dokonce víc než druhý díl :)
Fajn knížka. Oddychovka pro ženský. Jen to vykání Bennetta a Chloe až do poloviny knihy mi dost vadilo. Vulgarismů tam taky bylo dost, ale myslím, že to hodně zkreslil překlad do češtiny. V angličtině by to tak hrubě nevyznělo.
Nechala jsem se strhnout a dala knize šanci - ovšem za mě propadák, ještě horší než odstíny - bohužel... Ani tzv. mužský pohled v sudých kapitolách nemohl změnit můj pocit, že jde o extrémně jednoduché, provoplánovité čtení, vadily mně vulgarity, příběh - dá li se to tak vůbec nazvat - mě absolutně nezaujal.
Příběh byl lehce čitelný, žádné náročné scény, dialogy nebo odstavce, velké plus za kapitoly psané z mužského pohledu, které mě bavily mnohem více, než ženské (viz. 50 odstínů, Crossfire). Svým žánrem spadá do erotických románů, od kterých prostě žádný dech beroucí příběh nemůžete čekat a do půl roku nebudete vědět o čem to bylo. Je to taková příjemná jednodenní přestávka mezi knihami, u kterých musíte přemýšlet a čtou se pomaleji. Ale doporučuji, i Bennetta Ryana si zamilujete:-)
Hodnocení píšu až půl roku po přečtení knihy, tehdy jsem se totiž nemohla rozhodnout, jestli se mi líbila nebo ne. Teď k ní mám spíš záporný postoj. Ani podle zdejší anotace si totiž vůbec nevybavuju, o co tam vlastně šlo. On je úchvatný, ona je neodolatelná, mají hodně sexu, ale co tam bylo dál? Pamatuju si jen, že jsem jí přečetla rychle a nijak ve mně nerezonovala. Netvrdím, že je to odpad, a nemám erotické romány načtené tak, abych porovnávala s jinými, ale ta kniha je obyčejný konzum. Přečíst a za dalších 10 minut se s čistou hlavou pustit do knihy další.
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
knize se rozhodně nedá upříst čtivost, což by stálo za 5 hvězd. je těžké ji zavřít. jenomže po přečtení jsem zjistila, že to bylo vlastně o ničem. další díl si rozhodně přečtu, ale zjišťuji, že tento žánr je tak trochu odfláknutý. až boom s erotickými romány pomine, nevím o čem spisovatelky budou psát. Kdyby se vyškrtaly erotické scény, tak by nic nezbylo. ale tato kniha byla rozhodně z těch lepších.