Bramborová kuchařka - 222 osvědčených receptů
kolektiv autorů
Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé budeme žasnout nad kulinářským zážitkem, jaký nám obyčejná brambora přinese. Skvělou výhodou je, že brambory obsahují celou řadu živin, ale mají málo kalorií. S naší knihou využijete jejich vlastnosti naplno!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , Reader's Digest Výběr (CZ)Originální název:
Kostliche Kartoffeln, 2008
více info...
Přidat komentář
jedna z nejlepších kuchařek co Readers Digest u nás vydal, skvělé recepty na využití brambor z celého světa , polévky,oblíbené přílohy, saláty, variace z rybami, zajímavé nápady a skvělá fota připravených pokrmů, kuchařka ,která je u nás doma stále v permanenci