Bramborová kuchařka - 222 osvědčených receptů podobné
kolektiv autorů
Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé budeme žasnout nad kulinářským zážitkem, jaký nám obyčejná brambora přinese. Skvělou výhodou je, že brambory obsahují celou řadu živin, ale mají málo kalorií. S naší knihou využijete jejich vlastnosti naplno!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
Kostliche Kartoffeln, 2008
více info...
Podobné knihy (3)
Bramborová kuchařka Jan PiszkiewiczObálkový podnázev: více než 500 receptů pro studenou i teplou kuchyni více
Brambory a bramborová jídla Marie Havelková
Bohatý výběr předpisů a návodů k úpravě nejrůznějších pokrmů, polévek, příkrmů, samostatných jídel, salátů i moučníků. více
Chutné pokrmy z brambor Marie Havelková
Sešit obsahuje předpisy na běžná i méně obvyklá bramborová jídla. Najdeme zde podrobné recepty na bramborové polévky, příkrmy, pokrmy ze syrových, dušených, smažených a vařených brambor, rady jak brambory správně ohřívat... více