Čekání na kocoura
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499321/bmid_cekani-na-kocoura-soL-499321.jpg 4 689 689

Povídky o kočkách a jejich lidech! Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů... Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám. Čtrnáct křehkých příběhů o vztazích lidí, kterým autorka přezdívá kočkaři, vám vykouzlí úsměv na rtech a zároveň vás i dojme.... celý text

Alto98
25.07.2023 3 z 5

Hluboce kočičí příběhy, spíše jen črty. Čteno jako protiváha Doktoru Živagovi.

amanek
24.07.2023 5 z 5

Sice mám raději psy, ale kočky mi vůbec nevadí. A knížka se mi líbila moc. Nejvíc asi hned první příběh.

iceVS
20.07.2023 3 z 5

Příjemná a nenáročná kočičina. Milá, ale nějak jsem čekala trochu víc.

Pružinka
26.06.2023 5 z 5

Naprostá dokonalost! Kniha byla úžasná - každá povídka byla perlou a na každou jsem se těšila. Přečteno na jeden zátach - nelze přestat!
Nejvíce mi k srdci přirostl Tasemničák a Mourek. Kniha je navíc tak věrohodná, že mám okamžitě chuť vyrazit za Tasemničákem - žije ještě? Žil vůbec někdy?... zanechlao to ve mě určitou stopu.

Vestička
18.06.2023 4 z 5

Ani nevím o nikom, komu by se to mohlo nelíbit. Nejhezčí byla povídka z pohledu kočky, jak měla doma na chvíli vetřelce. Kdo chce, najde v povídkách i velkou hloubku. A kdo nechce, nemusí nic hledat.

JezinkaJ
05.06.2023 4 z 5

Milé nekonfliktní povídky, spíš pohlazení po duši, než její obohacení. Ale právě to je někdy potřeba víc. A nejvíc se mi líbila povídka s Tasemničákem. Mám totiž pro kočky slabost a pro takové zvlášť. Však se mi také dvě ztracené kočičí duše před mnoha lety vloudily do života a víc jak deset let mi dovolují se o ně starat.

PS. Touhle knížkou jsem klidnila svou mysl a emoce při čtení příběhu Harra a Libertas. A fungovalo to.

Nifredil
15.04.2023 3 z 5

Jednoduché a rychlé čtení. Spojením každé povídky je kočka, která je nositelem nějakého tajemna, tím tajemným hybatelem, který spíš díky víře lidí v ní, nakonec. pohne osudem. Milé, spíš oddychové čtení.

Answera
28.03.2023 4 z 5

Jsem milovník kocek, takže se mi kniha moc libila. U knihy jsem si odpocinula s některé příběhy mě vážně chytily za srdce.

bookfan
22.02.2023 4 z 5

Milá knížka pro zlepšení nálady, kočičky mám ráda a tak mě povídky o nich potěšily. Jsou čtivé, citlivé i dojemné a mají dobrý konec. Knížky od Michaely Klevisové se mi prostě líbí.

knihovniceS
14.02.2023 3 z 5

Čekání na kocoura
Rychlé čtení z útlé knížky je jednohubka. Pár příběhů kočičích a člověčích od nás i ze světa. Některé úsměvné, některé smutnější, které nezarmoutí ... Dávám 3 hvězdy

Kory98
05.02.2023 4 z 5

Milé povídání na dvě odpoledne. Už jenom tento první díl mi chyběl přečíst z "kočičářské" trilogie příběhů. Obyčejné příběhy obyčejných lidí a jejich neobyčejných koček. Já moc nemám ráda povídky, ale zjistila jsem, že v souvislosti se zvířetem mi vlastně vůbec nevadí a četla bych i dál.

Safrika
24.01.2023 3 z 5

Jednoduche, pohodove cteni, kratke pribehy, kazdy jiny a pritom ze zivota. Pro nas, co mame radi kocicky, tak urcite fajn :).

Mermaida
02.01.2023 3 z 5

Taková milá kočičí jednohubka. Celkem líbilo.

mil
02.01.2023 4 z 5

Nemám ráda povídkové knihy, ale příběhy o nelehkých osudech lidí a koček se mi velmi líbily. Miluji dobré konce.

Kaja1
30.12.2022 5 z 5

Takové milé pohlazení na konec roku.

Lenuška69
13.12.2022 5 z 5

Knížka je velmi čtivá a u některých povídek mi bylo líto, že nejsou delší. Soužití lidí a koček a vůbec ovlivnění života kočkami je zde opravdu pěkné popsané a myslím, že kniha je čtivá a oddechová nejen pro milovníky koček! Miluju kočky a vše o kočkách!

kraslicanka
07.12.2022 5 z 5

Jako milovnice koček byla tahle knížka jako pohlazení na duši.

Pentlička
19.10.2022 5 z 5

Čtení, které zahřeje u srdce. První kniha od této autorky a přečtu si další její knihy, protože mi její myšlenky přijdou hodně blízké.

katerina3502
01.10.2022 5 z 5

Ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě a jako kočičí člověk jsem za to velmi ráda. Povídky jsou krásné a některé z nich velmi dojemné. Nejvíce se mi líbila povídka Čekání na kocoura, protože v dnešním uspěchaném světě by jsme opravdu měli občas zvolnit. Ale i ostatní povídky byly super a příjemný večerní relax před spaním.

Atara16
24.08.2022 5 z 5

Moc hezká knížka o kočkách.