Chcem mať systém

Chcem mať systém
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359916/bmid_chcem-mat-system-nM9-359916.jpg 3 28 28

Pripadá vám život chaotický? Uviazli ste v neporiadku? Zamysleli ste sa niekedy, že by sa vám žilo ľahšie, keby ste si lepšie organizovali čas? Či už ste zaneprázdnený rodič, študent, alebo výkonný riaditeľ spoločnosti, všetko zvládnete oveľa lepšie, ak si rozvrhnete čas. Vďaka knihe Chcem mať systém nájdete svoj organizačný štýl a osvojíte si jednoduché kroky na boj s neporiadkom v každej oblasti života. Ak si vštepíte aspoň základné návyky a postupy, dosiahnete veľké zmeny. Týka sa to všetkých činností od upratovania obývačky či pracovného priestoru cez vedenie denníka až po organizáciu digitálneho života. Kniha obsahuje mnoho praktických riešení, rád a inšpirácií. Poskytne vám nápady a nástroje, aby ste sa zbavili neporiadku, zmätku a stresu. Zostane vám tak oveľa viac priestoru a času na osobný život. Malé kroky, veľké zmeny – aj vy si môžete lepšie organizovať čas.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

I Want to Be Organized: How to De-Clutter, Manage Your Time and Get Things Done, 2016


více info...

Přidat komentář

LadyCotton
13.09.2022 3 z 5

Pro začátečníky je to šikovná knížka, protože tam od všeho trochu, navíc v líbivém grafickém zpracování.
Pokud už jste pár knížek o úklidu apod. přečetli, tak se nedočtete asi nic moc nového.

Prske
27.06.2022 3 z 5

Tak vyloženě zlý to nebylo, Kondo je asi lepší, ale i tady jsem našla něco užitečného. Ale co se mi fakt líbí je grafické zpracování! :)


knihyKeMne
30.05.2022 4 z 5

Malá knížečka popisuje principy, jak si zorganizovat snad úplně všechno, od nepořádku přes zaměstnání a tak dále až po finance. Přitom obsahuje zajímavý design a minimum textů - fakt jen to nejdůležitější. Možná jsou to všechno věci, které jsou popisovány i jinde; mně se líbí, jak je to pěkně všechno shrnuto na jednom místě. Protože každá z uvedených oblastí by jinak vydala na samostatnou knížku. Tohle vám ušetří čas.

LiLinka
25.03.2022 2 z 5

Na prolistování "u kamarádky" v knihovně fajn, hezké ilustrace a grafické zpracování. Ovšem co se obsahu týče, tak nic, co bychom už předtím nevěděli...

Kniga47
21.03.2022 odpad!

Kniha absolutně o ničem. Možná pro naprostého začátečníka. Ale i pro ty bych měla daleko vhodnější knihy. I Marie Kondo vám dá víc než tato kniha.

Mrs.Depp
11.07.2020 4 z 5

Pratická knížečka, kde najdete spoustu jednoduchých tipů, jak si usnadnit péči o domácnost. Myslím, že si z ní hodně vezmu a bude se mi žít líp :)

-Annett-
29.08.2018 4 z 5

Velice zajímavá kniha s poznatky, které rozhodně chci zkusit v praxi.

miuk
16.06.2018 1 z 5

Nic nového. Pro mě shrnutí něčeho, co již dávno znám a používám.

eva.haf
07.12.2017 2 z 5

Knížka vypadala zajímavě, když jsem do ní nakoukla. Bohužel nic objevného, co už jsem nečetla jinde nepřináší. Ocenit snad lze to, že se snaží být opravdu komplexní. Dává rady jak organizovat věci, byt, studium, práci, plány, projekty, sám sebe.