Škótska nevesta
Stephanie Laurens (p)
Cynsterovská sága série
Ľúbostný romantický príbeh, ktorým pokračuje sága o rode Cynsterovcov autorka zasadila do čarokrásnej škótskej prírody, opradenej dávnymi legendami. Vychýrený zvodca Richard Cynster, prezývaný Škandál, sa za nič na svete nechce oženiť – až kým ho závet jeho príbuzného nezvedie dohromady s krásnou Catrionou Hennessyovou, ktorá ho od prvej chvíle priťahuje. Ani hrdú škótsku krásavicu nenechajú Richardove bozky ľahostajnou, no vonkoncom si nevie predstaviť, že by sa jej manželom mal stať práve člen neslávne známeho cynsterovského klanu...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Scandal´s Bride, 1999
Celá ta zápletka s Catrionou jako kněžkou Paní, se vší tou magií se mi moc nelíbila. Kdyby byla tato kniha o něco kratší, bylo by jí to ku prospěchu.
tak tahle kniha docela šla sice Catrina byla tak pomatená že už jsem myslela jestli neskončí v blázinci nebot byla vychovávaná sice v tradiccíh určitých ale taky v nějakém jiném světě až přišel princ na bílém koni a uvedl ji do realného světa.No byl to jeden z Cynsteru pochopitelně
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Tuto knihu jsem četla celkem dlouho, nemohla jsem se do ní ,,zakousnout´´ a ve finále nemůžu říct, jaký pocit ve mě zanechala. Jsou knihy, které bych přečetla znovu ráda, tady tato stačí jednou. Nemůžu říct že by byla nejhorší ale mě nenadchla.