Záhadná grófka
Stephanie Laurens (p)
Cynsterovská sága série
Ďalšie pokračovanie cynsterovskej ságy autorka venovala Gabrielovi Cynsterovi, ostrieľanému zvodcovi, ktorý spoznal mnoho žien, no žiadnej z nich nedal svoje srdce. Alathea Morvellanová pozná Gabriela už od detstva, ale v období dospievania sa jeden druhému vzdialili. Keď kvôli falošným zmenkám, ktoré podpísal jej otec, rodine hrozí, že príde o celý majetok, Alathea sa odhodlá na riskantný krok. Vydáva sa za neznámu grófku a v prestrojení, s tvárou zahalenou čiernym závojom, požiada Gabriela o pomoc...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Slovenský spisovateľOriginální název:
A Secret Love, 2000
Tak teď jsem ji dočetla a musím říct, že už dlouho jsem si v knížce tak moc neoblíbila hlavní hrdinku. Alathea byla prostě hrozně milá a sympatická a scény s Gabrielem se úžasně četly. :)
Tuto knihu mám od této autorky nejraději, moc se mi líbila zápletka a vzájemný vztah hlavních postav.
Nejlepší díl série to třeba nebyl ale nejhorší taky ne.Já se u něho bavila....a píšu to po přečtení všech 10.dílů...Scéna kdy Gabriel zjistí, že Alathea je dáma s maskou...má to kouzlo...rychle chcete být minimálně o 5 stran dál aby jste zjistili co se bude dít.Já tyhle okamžiky u knih (všeobecně) přímo zbožňuji. ;-D
no nic moc intriky takový že se v tom člověk ztrácí závěr je efektivní jako vyždycky celá rodina Cynsterová se tradičně sejde na svatbě ale jinak kdyby to nebylo pokračování tak bych to ve své knihovně neměla
19. století milostné romány romance historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Líbila se mi stejně jako předchozí díly.A už se těším až začnu číst další.
A mohu jen doporučit.Banda Cyster je nejlepší. XD