Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548273/bmid_denik-bridget-jonesove.jpg 4 1499 1499

Bridget Jones série

Bridget je svobodná třicátnice, která by – asi jako každý – ráda našla pravou lásku. Jen si musí dát pozor na určité typy mužů: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí, misogyny, megalomany, šovinisty, citové vyděrače, parazity a zvrhlíky. Do toho je talent na trapasy, pochybuje o svém vzhledu a se svými konfrontacemi s opačným pohlavím či s hříchy proti zdravému životnímu stylu (Budu pít méně než čtrnáct skleniček alkoholu týdně. Přestanu kouřit.) se svěřuje svému deníčku. Hlavně je s ní ale velká legrace!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

Bridget Jones´s Diary, 1996

Interpreti: Martina Hudečková

trynitrix
03.07.2014 4 z 5

Bridget je prostě boží knihu sem zhltla během dne a večer si musela pustit film.
Kniha dobrý ale film se mi líbí více .

MartinaF
24.06.2014 4 z 5

Vtipné, milé, sympatické. Bridget je moje krevní skupina a jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst. Je sice trochu střelená, ale oblíbila jsem si ji.

Faustka
13.03.2014 5 z 5

"Nebudu utrácet za: strojky na těstoviny, na zmrzlinu a další kuchyňské vynálezy, které stejně nepoužívám; knihy od pisálků, které se jen impozantně vyjímají na polici; exotické spodní prádlo - nemá to smysl, když s nikým nechodím."

Deník Bridget Jonesové je zábavná a inspirující literatura. Stačilo několik stran a Bridget se stala mojí favoritkou. Taky čekám na svého Marka. Přišel. Ovšem skončil u rozvedené sousedky o patro níž. No, nic.. počkám si na takového, který těch pár schodů navíc překoná.
"Tik-tak-tik-tak."

střapatá
09.03.2014 4 z 5

Zaručený lék na deprese a blbou náladu. Tuto knihu pravidelně vytahuji o zkouškovém :)

silazwyku
07.03.2014 5 z 5

Mám jí ráda takovou, jaká je - Bridget celkově ! :-)

Moňa69
13.02.2014 4 z 5

No, britové jsou prostě trochu jiní:) Já Bridget ráda, i když je to nenapravitelná trubka a trochu alpa:)

Siraelxy
09.02.2014

Film super a kniha taky. Takovà oddechovka pro třicátnice :-)

Daffodila
24.11.2013 5 z 5

Zkrátka Bridget - knihu jsem si přečetla po shlédnutí filmu a mile mě překvapilo, že je dosti rozdílná. Vtipné, čtivé.

wikiniki
31.10.2013 4 z 5

Dobrá kniha, takové ideální odpočinkové čtení.

Jeanie
26.09.2013 4 z 5

Film mě bavil víc, ale jako oddechové čtení to je super.

Pakuna
11.09.2013 3 z 5

Knihu jsem četla až po shlédnutí filmu a bohužel musím říct, že film byl pro mě zajímavější. Párkrát jsem se v knize musela přemlouvat, abych ve čtení pokračovala.

monz
26.07.2013 3 z 5

Čekala jsem od toho víc, ale jako oddechovka dobré.

Marčullkas
22.07.2013 2 z 5

Bohužel musím uznat, že film se mi v tomhle případě líbil daleko víc, než kniha.

Belatris
21.07.2013

Oproti filmu zklamání. Film přinesl trend, který nějakou dobu formoval žánr romantické komedie, ale kniha na mě působí jako ryze hloupá koláž toho, jak bych rozhodně nikdy nechtěla vidět ženy. Působí to jako póza bez nadhledu. Velké zklamání.

JeKa
18.07.2013 2 z 5

Po filmu docela velké zklamání, v podstatě nechápu, jak se to v Británii mohlo stát tak velkým hitem, ale na druhou stranu musím vzdát velký hold scénáristům, že z toho vytáhli tolik!

Mikejla1308
10.07.2013

Ani nevím, jestli jsem dřív viděla film nebo četla knihu. Obojí však skvělé!

pifffka
12.06.2013 5 z 5

Většinou je kniha lepší než film. Tohle není ten případ. Ale i tak za plný počet.

Jitka.Š
18.05.2013 5 z 5

Tahle kniha odstartovala na intru před 7 lety moji čtecí "kariéru". Od té doby čtu a čtu a čtu :-)

hrubik
27.04.2013 3 z 5

Knížku jsem četla až po shlédnutí filmu, který byl pro mě jednoznačně lepší.

umbra
09.03.2013 4 z 5

Takové roztomilé čtení. Film je minimálně stejně dobrý jako kniha. Pokud bych se někdy chtěla k Bridget zase vrátit, tak rozhodně zvítězí Renée Zellweger.