Deník kastelána

Deník kastelána
https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58539/mid_denik-kastelana-wCX-58539.png 4 1167 1167

Deníkový příběh zámeckého kastelána čtenáře okamžitě chytí a nedovolí mu četbu odložit na později. Hrdina knihy opustí velkoměsto a odchází na venkov, aby našel ztracený klid a smysl života, aby snad i zachránil své manželství, které se ocitlo v krizi. Zámek ho však od počátku zaskočí svou magičností, odkrývá se jako místo plné dávných příběhů, dramat a nečekaných setkání. Tajemné síly prosáknou do života celé jeho rodiny. Je proti tomu lidský rozum dostačující zbraní, nebo jsou věci mezi nebem a zemí, s nimiž je třeba se smířit? Kastelán možná nenajde, co hledá, možná nezíská, co si přeje, možná nic není, jak si představoval. V každém případě mu život ve zdech mysteriózního zámku odhalí skutečnosti, o nichž dříve neměl nejmenšího tušení.... celý text

bookcase
29.03.2012 4 z 5

četla jsem před delší dobou dopodrobna si ji už nevybavím:). Líbila se mi, nechybělo napětí.

Mikisan
08.03.2012 3 z 5

Závěr...pěkně na prd :-/

Janamarie
18.01.2012 5 z 5

Kniha se mi četla velmi dobře a měla jsem dojem, že nečtu deník, ale souvislý román. Posuďte sami… Deník kastelána je prvotina, která má zcela určitě hodnotu v rovině literární i lidské.

Akana
15.10.2011 4 z 5

Slátanina je zbytečně silné slovo. Není to sice literární skvost, ale hloupé to taky není. A především se to čte jedním dechem, o napětí tu není nouze. škoda jenom, že závěr jde trochu do ztracena.

Márinka
30.11.-0001 3 z 5