Paganiniho smlouva

Paganiniho smlouva
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113037/bmid_paganiniho-smlouva-6O1-113037.jpg 4 4373 4373

Detektiv Joona Linna série

Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se autorská dvojice vystupující pod jménem Lars Kepler vrací v plné síle. Je vlahá červnová noc. Šedomodrou hladinu brázdí opuštěná loď. Všimne si jí starý rybář, vystoupí na palubu a člun prozkoumá. V kajutě sedí dívka, v dlouhých černých vlasech má vetknutou sponku s bílou holubicí — symbolem míru. Je mrtvá ... V salonu luxusního bytu je nalezen oběšený muž. Oprátka je připevněna k lustrovému háku, v místnosti však není jediný kus nábytku, na který by se mohl postavit... Vyšetřování obou záhadných úmrtí se ujme kriminální komisař Joona Linna. Záhy zjišťuje, že utopená dívka i oběšený muž jsou oběťmi monstrózního zločinu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Host

Paganinikontraktet, 2010

Grety
19.03.2017 4 z 5

Prostě mě to bavilo, Joona a jeho migrény, nájemní zabijáci a kousek politiky. Hypnotizér se povedl víc.

L_Into
16.03.2017 1 z 5

O Keplerovi jsem tolik slyšela, nemohla jsem se dočkat, až si od "něj" taky něco přečtu. A upřímně - popularitu tohoto "autora" vůbec nechápu. Jedna z nejslabších detektivek, jaké jsem kdy četla. Povrchní, banální a velmi nezáživné.

martunka
15.03.2017 5 z 5

Prostě další skvělá kniha z dílny autora

KaiShun
09.03.2017 5 z 5

Zvazovana koupe Keplera zabila debilita teto recenze.

Skripi
08.03.2017 2 z 5

Nezáživné, bez lepšieho konca by sa to nedalo ani dopočúvať. Dobré hodnotenie zasa raz nechápem. . .

klarakozlova
07.03.2017 4 z 5

Pro mě druhá kniha po Hypnotizérovi a určitě o něco málo slabší. Četla se však také dobře, protože je rozdělena na krátké kapitoly. V některých až moc krátké, ale na místě, protože se prolínalo několik dějů v jedné časové linii. Za mě knížka nejen na dlouhé zimní večery, kterou doporučuji!

zbožňuju_knihy
26.02.2017 1 z 5

Za mě nuda, nemělo to spád, nezajímavé, nedočetla jsem.

josska
26.02.2017 5 z 5

Moc pěkná,napínavá,člověk se nemuže odtrhnout,už se těším na další díl

Lidudu
23.02.2017 4 z 5

Bylo to dobré, ale nejsem z toho tak na větvi jsem byla z Hypnotizéra.
Četla jsem zatím jen tři knihy od autorů, takže jsem vlastně zatím jen nováček, ale i přesto mám takový pocit, že tito autoři jsou silní spíš v kratších knihách. Hypnotizér byl dechberoucí nervák, u Stalkera a Paganiniho smlouvy jsem se musela víc snažit, abych udržela pozornost. K tomu "pravému" se člověk musí prohrabat spoustou jaksi uspávacích kapitol.
Ale i tak to bylo opět skvělé, Joona Linna je takový Bruce Willis literatury ( =) ) a já se těším na další jeho případ.

GeorgieAnne
20.02.2017 5 z 5

Děj díky zakomponované politické situaci je zajímavý, je to trochu něco jiného než jsme od Keplera zvyklí ale i tak je to povedené dílo. Kniha se velmi dobře čte a jen čekáte jak to dopadne :-)

Hvězdinka
15.02.2017 1 z 5

Po Hypnotizerovi, Svedkyni ohne a Pisecnem muzi nejslabsi kniha. Pro me prilis politiky, nebavila me.

Nika_holo
05.02.2017

Průběh knihy velmi zajímavý,ale závěr? Pořád jsem čekala,jak se to vyvine a ono konec knihy?slabší kousek.

ŠtěpánkaB.
31.01.2017 4 z 5

Trochu jiný Kepler, než v ostatních knihách série - víc politiky a menší důraz na osobnost a charisma vraha. Ale některé pasáže i tak pěkně odsýpaly a příběh se pěkně rozvíjí.

ferenc_had
30.01.2017 4 z 5

Moc dobře se tato detektivka četla. Jsem zvědav na další s Joonem Linnou.

wildavk
29.01.2017 4 z 5

Vyborně napsaná napínavá kriminálka. Jediné co mi vadilo bylo příliš mnoho zavražděných. Postava profesionálního zabijáka mi připomínala postavu čističe Leona ( fim L. Bessona).

items
23.01.2017 4 z 5

Veľmi dobrý thriller! Krátke kapitoly sa dobre čítajú. Postava Čističa fajn.

Půca4
18.01.2017 5 z 5

Skutečně napínavý děj. Přestože má kniha spoustu postav se švédskými jmény, neměla jsem s tím problém. Oceňuji krátké kapitoly, líbilo se mi nahlédnutí do světa hudby z trochu jiného žánru, než poslouchám. Konec jsem četla dlouho do noci, protože jsem se prostě nemohla odpoutat!
5* + čtenářská výzva 2017

ivusse
15.01.2017 4 z 5

Pěkná detektivka jen jsem čekala trochu víc...

sheylka
13.01.2017 4 z 5

Kniha v mých očích srovnatelná s Hypnotizérem, i když se každá ubírá trochu jiným směrem. Tipovala bych, že každou knihu napsal jiný člověk, někdy se toho pocitu nemohu zbavit i po pár po sobě jdoucích kapitolách, ovšem na kvalitě příběhu to nic nemění. :) První polovina mě moc nebavila a knihu jsem neustále odkládala a opětovně se k ní vracela, nicméně si troufám říct, že závěr knihy byl, ač předvídatelný, velmi uspokojivý. Dokonce jsem byla i trošku zklamaná, že nepřidal pár stránek o Paganiniho smlouvě. 4* a hurá na Svědkyni ohně..!

ivulka15
12.01.2017 4 z 5

Dobře napsané,jen tam bylo na můj vkus příliš mnoho politiky.Děsí mě představa kolik asi chodí po světě podobných,bezskurpulozních parchantů, na které nikdo nemůže.