Dokonalé ticho

Dokonalé ticho
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532156/bmid_dokonale-ticho.jpg 5 999 999

Štvrtý diel dokonalej krimi série s detektívom Callanachom a inšpektorkou Turnerovou Na okraji cesty na predmestí Edinburghu sa nájde pohodené mŕtve telo mladého dievčaťa. Keď patológ preskúma pozostatky, objaví šokujúcu, hrôzostrašnú vec: z kože obete na bruchu a na chrbte niekto vyrezal siluetu bábiky. Hlavná inšpektorka Ava Turnerová a inšpektor Luc Callanach hľadajú stopy, ktoré by ich priviedli k páchateľovi, a dôležitú stopu objavia tam, kde by ju nikto nečakal. V detskom kočíku s opusteným bábätkom, pri ktorom je bábika vyrobená z ľudskej kože. Po tom, čo sa nájde ďalšie zohavené telo mladej ženy, Luc a Ava si uvedomia, že vrah rozohral desivú hru, a je iba otázkou času, kedy udrie znova. Podarí sa im zastaviť zvráteného vraha, prv než ďalšiu obeť umlčí navždy, alebo je už príliš neskoro?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Lindeni

Perfect Silence, 2018

Fixa08
17.11.2020 5 z 5

Skvělá kniha, skvělá série. Kdy bude další díl?

Arcis2
16.11.2020 5 z 5

Bezva kniha, dobře se četla.

kofola33
09.11.2020 5 z 5

Lively opet nezklamal, ovsem Ava s Lucem se porad nejak mijeji...ale ono to prijde, ja jim verim! Jinak pribeh dokonaly.

Petty001
09.11.2020 5 z 5

Povedená série. Těším se na další díl.

Madlens
08.11.2020 5 z 5

Helen, potřebuju další díl prosím, už teď mi Luc, Ava a všichni ostatní chybí ... Dokonalé ticho byl skvělou tečkou, doporučuju všem

veronika9761
05.11.2020 5 z 5

Nejlepší nakonec.

clarkens
26.10.2020 5 z 5

Opět skvělé čtení, tahle serie mi opravdu sedí a těším se pokračování!

Šárka88
25.10.2020 4 z 5

Ze začátku jsem se nemohla začíst a knížku i na měsíc odložila a pak opět otevřela knížku po delší době. Děj začal mít spád a konec mě překvapil. Doporučuji :) , řekla bych, že bude pokračování podle konce.

marsden
19.10.2020 5 z 5

Skvely!
A panenky zadnym detem nastesti kupovat nemusim:)

lucakuca
17.10.2020 4 z 5

Další díl paní Helenka určitě už píše, jinak to není možná!!!!! To bych z toho asi neusnula... pár let. Krapet slabší než první dva díly, avšak drsné jako vždy. A navíc se Bavím neomaleným Livelym a "sladkou Daisy."

raty
13.10.2020 5 z 5

Dokonalé...... A ticho!

Ms.Floyd
10.10.2020 5 z 5

Skvělý příběh! Přijde mi, že díl od dílu je tahle série lepší. Akorát, co mě trochu mrzí.. Mezi Lucem a Avou to od prvního dílu jiskří. Myslím, že už by si oba zasloužili nějaký posun.

soupik2012
09.10.2020 5 z 5

Vzhledem k procentům která tato kniha dostala, jsem měla mnohem větší očekávaní než jaký tento příběh opravdu byl. Rozjezd je velmi pozvolný a trvá to déle než polovinu knihy, než se začne něco kloudného dít. Líbí se mi jak autorka rozvíjí osobní rovinu všech postav v tomto i v předchozích dílech. A hlavně, až na malé detaily je příběh věrohodný. Závěr příběhu výrazně graduje a to je také nutno přičíst této knize k dobru. Pro mě stále za 5 hvězd, ale 1. a 2. část pro mě byla výrazně lepší. Tuto sérii čte velmi dobře pan Jan Šťastný.

kiraa
06.10.2020 5 z 5

Poslední z “dokonalých” je opět dokonalá. Příběh od příběhu je děsivější a tenhle zabiják mladých žen je obzvlášť nechutnou lahůdkou. Trochu se nám v tom skotská policejní partička motá, ale nakonec si boží spravedlnost cestu najde. Samozřejmě jak jinak, bez kvéru i na ta nejvíc boží hovádka, kterým to v hlavě bublá víc než je zdrávo. Ještě, že se sem tam občas někde válí zahradní vidle :)

Nestorkea
02.10.2020 5 z 5

(SPOILER) Skvělé a mrazivé, Helen se tímto počinem zapsala do seznamu mých oblíbených autorů.
Mám jen jednu výhradu- tím, že sežerete kanylu, se nezabijete... Fakt ne.

lupo
01.10.2020 5 z 5

Jak jinak než úžasné!! Velice doporučuji.

knihomolkadorfa
20.09.2020 5 z 5

Opět výborná kniha. A vyřešení budoucnosti malé Tansy mě vážně dostalo. I když původně jsem měla stejný dojem jako Callanach :) Těším se na další díl.

martin3554
18.09.2020 5 z 5

Jako ostatní příběhy Lucy Callanacha i tento super.

ctenarkaEva
13.09.2020 5 z 5

Výborné čtení. Vždycky žasnu, jakou fantazii mají autoři thrillerů a co jsou schopni vymyslet. Helen Fields je toho příkladem.

Nelly
07.09.2020 4 z 5

Na mne pomalý rozjezd, druhé dvě třetiny knihy už super, takže jen za čtyři hvězdy...