Dokonalá kořist (2018) | Databáze knih

Dokonalá kořist přehled

Dokonalá kořist
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387557/bmid_dokonala-korist-w85-387557.jpeg 5 1377 1377

Druhý díl drsné krimi série s detektivem Lucem Callanachem a inspektorkou Avou Turnerovou Edinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi. V mnohatisícovém davu si vraha nikdo nevšimne. Nedlouho poté je na dně popelnice nalezena učitelka z mateřské školky, uškrcená vlastní šálou. Policie nezná motiv a nemá ani žádné stopy – dokud se po městě nezačnou objevovat podezřelá graffiti. Vrah jimi totiž oznamuje svou další kořist... a čím je nevinnější, tím lépe.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Plus

Perfect Prey, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá kořist. Přihlašte se a napište ho.

Mishka_a7
12.02.2025 5 z 5

Série moc nečtu a když už jo, tak se snažím vybírat dobře. Tady se mi to povedlo, protože je fakt skvělá. Vyšetřovatelé jsou mi moc sympatičtí, jen si dávám docela odstup, protože jsou ty případy na mě dost drsné.

petraj30
06.02.2025 4.5 z 5

Ano, tento díl byl o level lepší, než díl úvodní. Drsnější, ale lepší.
Luc se mi tentokrát zamlouval mnohem víc, zato s Avou to bylo jak na houpačce. Ale ještě mám před sebou několik dalších dílů.
Možný spoiler:
Na začátku se odehraje precizně provedená vražda a tak to pokračuje celou dobu. A kdo za tím vším stojí? Popravdě jsem podezřívala každého mimo policejní oddělení. Ten konec sice vyšuměl jaksi do ztracena a nedozvěděla jsem se jisté informace, nicméně pravdou zůstává, že se mi tento díl líbil o něco víc. Těším se na další.

Januli
27.01.2025 3 z 5

(SPOILER) Autorka je drsná. Kniha byla čtivá o tom žádná, jen mi prostě nesedlo téma darknetu. To mě moc nebaví. Uvidíme co bude příští téma :-)

Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2023

Kniha Dokonalá kořist v seznamech