Domek v Irsku

Domek v Irsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533721/bmid_domek-v-irsku-65e86a7690725.jpg 4 1577 1577

Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu. Opustí kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru a vydá se na šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Dublinu, kde si užívá všechno, co nové město nabízí – irské speciality, skvělé drinky a také společnost charismatického Conora, se kterým se náhodou seznámí. Když se další den přesune na malebný venkov a ubytuje se v útulném domku, zjistí, že to, co se stalo v Dublinu, tak docela v Dublinu nezůstalo Kulinářská škola, ukrytá mezi krásně zelenými kopci, naučí Hannah víc než kuchařské základy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Grada

The Cosy Cottage in Ireland, 2021

Gizelaa
28.03.2022 5 z 5

Další krásná romantika... Knihy Julie Caplin mám moc ráda, těšila jsem se na ni a nezklamala :-)

Kristy.Seb
28.03.2022 5 z 5

Nemůžeme za to, jak se cítíme, ale můžeme si vybrat, jak budeme reagovat.

Další krásný prostředí a to Irsko. Hned bych tam vyrazila! Po tomhle krásným příběhu, mám chuť de taky přihlásit do kuchařské školy. :)

PéEm
27.03.2022 4 z 5

Příběhy romantických útěků jsou na pohled dost podobné, ale i tak si každý drží svůj kousek originality. Na romantiku zase tolik nejsem, ale tahle série mě baví. Povedená oddechová knížka.

ladyfromskye
26.03.2022 5 z 5

Dočítala jsem se slzou v oku. Rok a půl se na knížku těším a za tři dny je po všem. Bylo to nádherný, jako vždycky. Úžasný příběh, milé postavy, velká láska. A já mám navíc problém. Už zase bych nejraději sbalila saky paky a do svého milovaného Irska se podívala :-)

Ralemo
24.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Asi nejhezčí díl této série Romantické útěky.
Nejvíc mi přirostl k srdíčku, možná je to krásným prostředím Irska, nebo tím, že většina knihy se točí kolem jídla a vaření. Nádherný příběh o Hannah, která zjistí, že v životě potřebuje změnu a vydává se za novým dobrodružstvím, kde potká namyšleného sympatického Conora a vznikne láska na první pohled i přes všechny problémy co se kolem dějí. Určitě doporučuji. :)

Lóra1961
24.03.2022 5 z 5

Nová kniha mé oblíbené autorky opět nezklamala. Děj se tentokrát odehrává v Irsku. Caplinová o něm vypráví s lehkostí jí vlastní. Stejně tak popisuje dění v kuchařské škole.
A samozřejmě nesmí chybět láska.., bez toho by nebyla romantická kniha úplná.